Etusivu Tietoisku & Tekniikka 7 sivustoa, joista löydät KÄYTETTYJÄ TIETOKONEITA hyvään hintaan

7 sivustoa, joista löydät KÄYTETTYJÄ TIETOKONEITA hyvään hintaan

kirjoittanut Johe

Etsinnässä käytetty kannettava- tai pöytätietokone?

Aika-ajoin sitä on mielessä tietokoneen päivitys tai ihan muuten vaan uuden tietokoneen ostaminen. On olemassa kuitenkin KÄYTETYN tietokoneen osto-mahdollisuus ja niitä kannattaa toden teolla oikeastikin harkita, mikäli saa hyväkuntoisen tietokoneen ja vieläpä hyvään hintaan.

Huom!

Mikäli siis olet ostamassa käytettyä tietokonetta — huomioi, että koneen hinta-laatu suhde täytyy olla kohdallaan, eikä kone saa olla liian vanha!

 

Itsellänikin oli tarve kevyelle & halvalle läppärille

Meitsillä oli vähän aikaa sitten juurikin etsinnässä UUSI / KÄYTETTY KANNETTAVA tietokone — ja mahdollisimman halvalla mahdollismman tehokas / hyvä läppäri piti taas kerran löytää. No, löysin — ja lopulta ostinkin suht halvalla  kannettavan tietokoneen, ja päädyin ostamaan UUDEN (Amazon.de:stä) tietokoneen — enkä käytettyä — hyvään hintaan kun sain!

Minkä läppärin löysin?

Pitkän etsinnän ja tutkimisen jälkeen tarttui mukaan TREKSTOR -merkkinen läppäri (mistä ei ole varmaan kukaan ihminen maan päällä kuullut) — mutta se on ollut itseasiassa ihan pätevä vehje siihen tarkoitukseen mihin sitä etsinkin  — eli tähän blogin kirjoitushommaan + siinä oli hintaansa nähden suht hyvä speksit ja se maksoi UUTENA kantolaukkuineen pyöreät 350€! Mun budjettihan oli max. 400 € euroa(!), koska olin vasta alle vuosi sitten ostanut about 1500€:lla ihan kunnon työläppärin.

Kerron tästä hankkimastani Trekstor-läppäristä vaikka jossain tulevassa artikkelissa enempi.

 

Asiaan — etsintätyön sivutuotteet

Joka tapauksessa — toimivaa ja hyvän hintaista kannettavaa tietokonetta etsiessä tuli koluttua varmaan Suomen jokainen käytettyjä läppäreitä myyvä nettisivusto, joka on siis tämän artikkelin aihe. Eli: tässä artikkelissa katsotaan Suomen (mielestäni) varteenotettavimmat sivustot, jotka myyvät hyviä, kunnostettuja ja halpoja käytettyjä tietokoneita — pöytäkoneita ja  kannettavia tietokoneita.

Tämä sivustokattaus syntyi vähän niin kuin sivutuotteena samalla kun etsin noita halpoja läppäreitä itselleni.

Ei muuta kun tsekkailemaan käytettyjä tietokoneita! Sivustot eivät ole sen kummemin missään tietyssä järjestyksessä tässä listassa — vaikka ovatkin numeroitu.

Tietokoneen malli/merkki?

Tiedätkö minkä MERKKISTÄ läppäriä/konetta kannattaa miettiä? Meitsi ainakin suosittelee MSI:n, ASUKSEN & LENOVON läppäreitä! Vielä tarkemmin esim. Levonolta niin X-, tai T-sarjojen läppäreitä — ASUKSELTA taas ROG ja muita gaming-sarjan tietokoneita. Ihan vaan välihuomiona. Täältä löydät jotain osviittaa ostettavista läppäreistä »

Haluatko kasata itse tietokoneesi?

Kaipaatko vinkkejä tietokoneen OSIEN ostamiseen liittyen — eli oletko kenties kasaamassa itse tietokonetta? Tsekkaile mun vinkit (videoeditointiin suuntautuvan) tietokoneen kasaamiseen »

 

Sivustot, joista löydät käytettyjä tietokoneita

 

1. Taitonetti – Suomen suurin valikoima käytettyjä tietokoneita

Taitonetti - Iso valikoima käytettyjä tietokoneita ja pöytäkoneitaTaitonetti on yks ihan ykkösmesta mistä oon tutkaillu käytettyjä kannettavia tietokoneita — oon ollu monta kertaa jo ostohousut jalassakin kun Taitonetin koneita oon selannu. Täältä löydät jopa myös varteenotettavia (käytettyjä) PÖYTÄkoneita!

Taitonetin sivuilta lainattua

Taitonetti myy edullisesti laadukkaita yrityskäytöstä poistettuja kannettavia tietokoneita, jotka sopivat niin kotiin kuin työkäyttöönkin. Taitonetti myy yrityskäyttöön valmistettuja kannettavia tietokoneita seuraavilta valimistajilta: HP, Dell, Lenovo ja Fujitsu. Taitonetin käytetyt kannettavat tietokoneet ovat olleet yrityskäytössä keskimäärin 2-3 vuotta. Koneet on testattu sekä puhdistettu ja niihin on asennettu aito suomenkielinen Windows-käyttöjärjestelmä ellei toisin mainita sekä peruskäyttöä helpottavat apuohjelmat.

 

2. Tietokoneliike.fi – Hyviä & halpoja kannettavia

Tietokoneliike.fi - Käytetyt kannettavat tietokoneet & pöytäkoneetTämä mesta on erittäin selkeäkäyttöinen, asiat on sivuilla siististi ja helposti luettavissa + navigaatio on selkeä. Käytettyjä pöytäkoneita täältä löytyy vähän huonommin — mutta käytettyjä kannettavia tietokoneita löytyy kyllä!

Tietokoneliikkeen sivuilta lainattua

Tietokoneliike.fi myymät tietokoneet ovat pääsääntöisesti 2-3 vuotta vanhoja käytettyjä yritystietokoneita. Tietokoneliike.fi antaa kaikille käytetyille tuotteille 12kk takuun, poislukein tietokoneiden akut, joille takuu on 3kk. Tietokoneliike.fi myy myös uusia tuotteita, joita koskee valmistajan antama takuu, joka voi olla pitempi kuin 12kk.

 

3. Kannettavatietokone.fi – Paljon hyviä käytettyjä tietokoneita

Kannettavatietokone.fi - Järkevä tapa hankkia kannettava tietokone yrityksellesi

Tää on kyllä hyvä mesta

Kannettavatietokone.fi saa kyllä hyvät pointsit! Täällä myydään käytteyinä mm. MSI:n läppäreitä (ainakin tämän artikkelin kirjoitushetkellä), mikä on katsoakseni yksi parhaista tietokone/läppärivalmistajista mitä on. Kun etsin itselleni työläppäriä, tutkin ja vertailin nimenomaan MSI:n (+ ASUKSEN ja Lenovon) läppäreitä.

Eipä mitthhään — Kannettavatietokone.fi on selkeä mesta ja mukavia tarjouksiakin siellä näytti olevan. Sivustolta löytyy kattava listaus kannettavia tietokoneita — ja PÖYTÄKONEITA!

 

4. Laptops.fi – Käytetyt kannettavat tietokoneet

Laptops.fi - Käytettyjä tietokoneita + uudet tietokoneet ja läppärit

Hyvä valikoima sekä läppäreitä, että pöytäkoneita löytyy Laptops.fi:stä. Sivut ovat vähän ehkä ei-niin-nykyaikaiset, mutta ajavat siitä huolimatta asiansa, eli sivustolta löytää helposti kyllä etsimänsä. Laptops.fi:stä löytyy perus tietokonevalmistajat, kuten Dell, Asus, HP, Lenovo, Toshiba jne. (niin kuin melkeimpä kaikilta muiltakin tässä artikkelissa esitellyissä sivustoissa). Ei sen kummempaa todettavaa, kuin että hyvä lisäys listaan ja tsekkaa ainakin läpi!

 

5. Cimos.fi – Laadukkaat & ekologiset käytetyt tietokoneet

CIMOS.fi - Laadukkaat ja ekologiset käytetyt tietokoneet

Cimokselta löytyi aika pienehkö valikoima tietokoneita verratuna yllä oleviin sivustoihin. Ihan hyvä sivut, kantsii siis tsekata vähintään läpi kun jonkinlaista käytettyä konetta itselleen etsii. Ei muuta.

Cimoksen sivuilta lainattua

Vuodesta 1992 asti olemme kierrättäneet yrityksiltä poistuvaa tietotekniikkaa tavoitteena saada mahdollisimman moni näistä uusiokäyttöön lähialueella, minimoiden ympäristökuormitusta. Kaikki meidän kannettavat tietokoneet ovat peräisin Suomessa toimivista yrityksistä. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 6 kuukauden takuu ja kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Tuotteen lisätiedot-valikossa näkyvä paino on laitteen paino pakattuna ja laitteen teknisissä tiedoissa ilmoitettu paino on itse laitteen paino.

 

6. Uusikierros.fi – Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Uusikierros.fi - Hyväkuntoiset käytetyt tietokoneen sopuhintaan

Uusikierros.fi -sivuilta löytyi ihan hyvä valikoima esim. käytettyjä läppäreitä! Käytettyjä pöytäkoneita en mielestäni täällä nähnyt (tai sitten en osannut etsiä), mutta ei se mitään — läppäreitä ainakin oli.

Uusikierros.fi-sivuilta lainattua

Palvelussa myytävät laitteet ovat leasingkäytöstä poistuneita, testattuja, uudelleen asennettuja ja siistikuntoisia laitteita. Kaikilla laitteilla on vähintään toimintatakuu, mutta laitteesta riippuen takuu vaihtelee 6-12kk välillä. 

 

7. Tkvfinland.fi – Suomen tietokonevälitys

Suomen tietokonevälitys - tkvfinland.fi - Hyviä käytettyjä tietokoneita

Tietokoneiden välitystä parhaimmillaan

Täällä — Suomen tietokonevälitys -sivustolla on suht iso valikoima erilaisia läppäreitä ja pari kymmentä pöytäkonettakin näytti olevan saatavilla! Kätevää tällä oli eräs pikkujuttu: kun selaat tietokoneita ja viet hiiren yksittäisen koneen päälle, hiiresi päälle ilmestyy ”lisätieto-boxi” josta näet oleellisia tietoja liittyen katsomaasi tietokoneeseen. Mutta joo, erittäin hyvä ja varteenotettava sivusto laittaa korvan taakse kun etsit käytettyä tietokonetta itsellesi.

 

Pöytäkonetta ostamassa?

Vaikka näissä mestoissa on siis PÖYTÄKONEITAKIN saatavilla, en niitä kyllä suoraan sanottuna heti ensimmäisenä ostaisi (ellei ole joku poikkeuksellisen hyvä) — LÄPPÄREITÄ lähinnä näistä paikoista kannattaa ostaa. Kasaan aina itse omat pöytäkoneeni, jotta tiedän tasan mitä kone on syönyt ja miten hyvin sen pitäisi toimia yms. Täältä löydät mun (videoeditointi)tietokoneen kasaus-ohjeen »
Onko sulla jo läppäri? Selaa tästälähin nettiä turvallisesti ja peitä jälkesi NordVPN:n avulla

NordVPN - hyvä hinta erittäin hyvälle VPN:lle

 

Muista vertailla hintoja

Muista ylipäätään VERTAILLA HINTOJA ennen kuin ostat, äläkä vaan osta yhden paikan hintojen perusteella. Ja näiden mestojen suhteen niin tottakai kantsii tsekata KAIKKI PAIKAT läpi, jos niistä löytyy esim. sama tietokone parista paikkaa  — mutta eri hinnalla.

Positiivista tekniikan kehitystä

Positiivista muutes näiden mestojen suhteen on ollut huomata, että kaikkiin läppäreihin on oletuksena vaihdettu esim. SSD-asemat (!), mikä nopetuttaa huomattavasti läppärin toimintaa. Plus, monessa paikkaa SSD asema, kiintolevy ja muistit olivat vaihdettavissa / muutettavissa / päivitettävissä.

Haluatko oppia EDITOIMAAN videoita?

Ootko miettiny videoeditoinnin aloittamista esim. Adobe Premierellä? Meitsi teki hetki sitten kattavan tutoriaalin, minkä katsomisen jälkeen olet varmasti viisaampi Premien käytön suhteen. Käy lukasemassa »

Lue aikaisempia artikkeleitani:

Kiitos lukemisesta! Jaa artikkelia eteenpäin jos koet sen hyödylliseksi!


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA meittin YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat ILMAISIA ääniefektejä Action VFX:ltä!

free-explosion-sound-sfx

Voit tykätä myös näistä