Etusivu Blogi Ostin langattomat Bluetooth kuulokkeet AliExpressistä — erittäin HYVÄT erittäin HALVALLA

Ostin langattomat Bluetooth kuulokkeet AliExpressistä — erittäin HYVÄT erittäin HALVALLA

kirjoittanut Johe
tws-langattomat-kuulokkeet-wireless-headphones

Eeppiset langattomat kuulokkeet

LANGATTOMAT BLUETOOTH KUULOKKEET — Oon ettiny kovia langattomia kuulokkeita jo pitkään ja NYT ON ehkä vihdoin löytyny todella hyvät tai jo jokin aika sitten, mutta nyt vasta kirjoitan tätä artikkelia koska kerkiän ja haluan ”arvostella” kyseiset kuulokkeet tänne blogiin ja kertoa niistä lisää. Puran kohta mm. alle kuulokkeiden hyvät ja huonot puolet ja yleisesti ajatuksia kuulokkeista.

Mut jees, haluan pitää tämän artikkelin lyhyenä ja ytimekkäänä, joten mennään suoraan asiaan.

 

Mistä kuulokkeet saa tilattua?

Monesti tuotteilla ON ihan selkeä NIMI, mutta näistä en löydä kyllä sellaista ovat vaan nimellä ”TWS Bluetooth 5.0 Wireless Headphones suom. TWS Langattomat Bluetooth kuulokkeet”. No jokatapauksessa löydät kuulokkeet AliExpressistä tai Ebaysta. HINTA ei päätä huimaa ja ovat esim. AliExpressin suosituimmat/ostetuimmat kuulokkeet! Nice itseasiassa juuri mainitsemani AliExpressin ”suosittuuden” (ja halvan hinnan) takia ihan piruuttani ostinkin kuulokkeet ja halusin kokeilla ovatko ne PAREMMAT kuin mun aikasemmat langattomat kuulokkeet (Pamut)(?)

Vastaus on selkeä: OVAT.

Tässä TWS kuulokkeiden unboxaus -video:

 

Kuulokkeiden HYVÄT puolet

1. Yhdistyy automaattisesti laitteisiin — bluetooth

AI ETTÄ tämän nostan heti ykkösenä tähän, koska on kyllä niin siistiä se kun otan laturista kuulokkeen korvaan SE YHDISTÄÄ AUTOMAATTISESTI KUULOKKEEN MUN PUHELIMEEN! — tosin olettaen että sulla on Bluetooth päällä puhelimessa(!)

alypuhelin-langattomat-kuulokkeet

Tästä olen siis iloinen siksi, että tätähän EI tapahtunut mun edellisillä kuulokkeilla (Pamu Wireless Headphones), vaan mun piti aina (ärsyttävästi) laittaa puhelimesta Bluetooth pois päältä ja takaisin päälle ja sitten kuuloke yhdistyi jossain vaiheessa puhelimeen. Ugh. Elämä on joskus pienistä asioista kiinni — I know.

2. Akun kesto on aika jees

Akkuhan (yhdessä) kuulokkeessa kestää yhtäjaksoista soittoa noin 3,5 tuntia, mutta kun ottaa huomioon kuulokkeiden mukana tulevan laturin, niin näillä pystyy AIKA KAUAN kuuntelemaan. Kunhan pidät laturissa akun täynnä niin eipä mulla oo montaa kertaa loppunu kuunteluaika näissä.

Toinen mukava juttu tässä on että kun pidät yhtä kuuloketta korvissasi tuon about 3 tuntia ja siitä loppuu akku — voit laittaa tämän kuulokkeen lataukseen ja laittaa toisen kuulokkeen korvaan ja jatkaa kuuntelua!

3. Kuulokkeet pysyvät korvassa

kuulokkeet-ovat-erittain-hyvat-korvassaVaikkei kuulokkeissa ole sen kummempaa (korvaan) kiinnityssysteemiä, niin ne pysyvät uskomattoman hyvin korvassa. Tosiaan JUOKSEN ne päässä eivätkä kuulokkeet putoa mihinkään. Outoa, mutta hyvä juttu.

4. Pariutuvat automaattisesti toisiinsa

automaattinen-yhdistaminen-kuulokkeisiinNää on uskomattoman automaattiset tosiaan pariutuvat automaattisesti puhelimeen ja vielä jos otan yhden kuulokkeen korvalle (niin kuin 95% teen) + päätänkin ottaa TOISEN KUULOKKEEN käyttöön niin kuulokkeet pariutuvat automaattisesti. Ihan sikahyvä. Langattomuuden ja bluetooth :in iloja.

5. Vesitiiviit -IPX5

langattomat-kuulokkeet-vesitiiviit-nainen
Joo, nää kuulokkeet on WATERPROOFFIT eli ei haittaa sade eikä suihku. Oon käyny näillä suihkussa, juossu  lumisateella ja vesisateella eivätkä oo menneet miksikään. Verinais.

6. Hinta on kyllä huokea

Hinta on kyllä näissä iso PLUSSA = maksoivat AliExpressistä tilattuina huikeat 18,97$ (jotain 18€ ehkä)! Nämä kuulokkeet PUOLEEN HINTAAN verrattuna esim. edellisiin langattomiin nappikuulokkeisiin jotka ostin viime vuonna Pamu Wireless Headphones (Pamut maksoivat jotain 40€). Halvalla saa joskus hyvääkin!

 

 

Kuulokkeiden HUONOT puolet

1. Pätkiminen pakkasella

Tää on välillä ärsyttävä juttu: ostin kuulokkeet keväällä (eli oli vielä pakkasta) ja ja joskus ne alkoivat pätkimään varsinkin kun menin ulos. Sisällä eivät niinkään pätkineet, mutta aina kun kävin ulkona pätkiminen alkoi. Ajattelin, että johtuuko pätkiminen WLAN-verkoista tai joistain muista signaaleista, jotka sotkevat kuulokkeiden yhteyttä tms?

Mutta — nyt kun on tosiaan KESÄ (tai lämpimämmät kelit), pätkimistä ei ole ollut yhtään. Luulen siis, että suurin pätkiminen johtui PAKKASESTA = ts. kuulokkeet eivät siis kestä kylmää!

2. Laturikotelo ”halvan” oloinen

tws-kotelo-valkoinen-mustaJos nyt jostain voi valittaa, niin laturikotelosta ei tule kovinkaan PREMIUM -fiilistä. Laturikotelo on aika ”heikon”-oloinen, eli tuntuu siltä että jos käsittelen sitä hiemankaan kovakouraisesti niin se hajoaa — varsinkin tuo MUOVIKANSI. Toisinsanoen kotelo on valmistettu muovista, eikä mistään kovemmasta (metalliseoksesta tms.).

No — halpa hinta — jostain pitää karsia, kyllähän sen ymmärtää. Ei tämä kotelon halpuus-fiilis nyt maata kaada kuitenkaan.

3. Handsfree ei toimi kunnolla

Handsfree on tuottanut tuskailua näillä kuulokkeilla — ja itseasiassa kuulokkeiden kuin kuulokkeiden kanssa. Omistan jo KOLMET eri langattomat kuulokkeet ja MISSÄÄN NIISTÄ ei ole toiminut se, että VOISIN PUHUA KUNNOLLA PUHELUITA KAUPUNGILLA. Aina nimittäin kuuluu (puhelun vastaanottajalle) kaikki taustaäänet liian kovaa — ja jossain kohtaa puhelua mulle tulee kysymys ”missä oikeen oot ku ei kuulu hirveesti mitään tästä puhelusta kun hirvee taustahälinä?”. Ugh.

Mitenkä teillä (arvoisat lukijat), jos omistatte jotku kalliimmat — esim. 100-200€ langattomat bluetooth nappikuulokkeet (Samsung / Apple), niin voitteko puhua niillä puheluita kaupungilla?

 

Osta kuulokkeet

Jos meni yläpuolella ohi OSTO-linkit niin tässä on uudestaan: Osta langattomat bluetooth kuulokkeet AliExpressistä »

 

Onko muita vaihtoehtoja?

On toki — vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon. Halusin vaan turista näistä TWS bluetooth kuulokkeista tänne kun olen niitä nyt itse käyttänyt.

Tarviitko ilmaisia videoita?

Tsekkaa tästä aikaisemmin kirjoittamastani artikkelista parhaat mestat, joista saat ladattua ILMAISIA VIDEOITA projektejasi varten.

Jees, lukase aikaisempia artikkeleitani:


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA mun YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat ILMAISIA efektejä Action VFX:ltä!

free-dust-waves

Voit tykätä myös näistä