Etusivu Blogi TOP 5 myydyimmät Bluetooth kuulokkeet AliExpressistä — maksaa alle 30€

TOP 5 myydyimmät Bluetooth kuulokkeet AliExpressistä — maksaa alle 30€

kirjoittanut Johe

AliExpressin myydyimmät Bluetooth kuulokkeet

Näitähän riittää — AliExpressistä löytyy laaja valikoima halpoja Bluetooth kuulokkeita ja niistä täytyy osata seuloa mahdolliset parhaat yksilöt. Katselin tähän artikkeliin MYYDYIMMÄT (ja todennäköisimmin myös parhaimmat) kuulokkeet, joita AliExpresisstä saat tilattua. Tsekkaile alta.

Lukuehdotus

Kirjoittelin jokin aika sitten artikkelin langattomista bluetooth kuulokkeista (TWS Bluetooth 5.0 Wireless Headphones), jotka ostin keväällä AliExpressistä.

Kuulokkeiden (haku)kriteerit!

Etsin ja valitsin bluetooth kuulokkeita tietyin kriteerein tähän alle, eli:

  1. Hakusanoina: ”bluetooth earphone”
  2. Järjestys: myydyimmät
  3. Kuulokkeiden arvostelu täytyy olla yli 4 tähteä
  4. Kuulokkeiden hinta: alle 30€

Jos jotakin (muuta) ostettavaa etsit AliExpressistä, kannattaa hakukriteereiksi monesti laittaa esim. että ”myydyimmät” ja arvostelu ”yli 4 tähteä”. Näillä hakukriteereillä AliExpressistä löytää yleensä oikeasti hyviä tuotteita. Jos tuote on saanut yli 20 000 arvostelua — ja niiden keskiarvo on 4,5 tähteä viidestä, niin kyllä sen pitäisi jotakin tuotteesta kertoa.

Mut joo — tsekkaile tosiaan nää kuulokkeet, jos löytyis sullekin jotkut!

 

1. Bluetooth 5.0 TWS langattomat kuulokkeet

bluetooth-tws-5.0-kuulokkeet-musta-valkoinen-akkulaturiNämä kuulokkeet omistan itsekin ja voin kertoa että ovat hintansa väärti. Alle 20€:llä jos saa hyvät langattomat kuulokkeet niin on kyllä NICE. Käy lukemassa tarkempia ajatuksiani kuulokkeista täältä.

Näillä kuulokkeilla on tän artikkelin kirjoitushetkellä yli 57 000 tilausta ja noin 33 000 arvostelua.

 

 

2. QCY QS1 T1C Mini Dual 5.0 langattomat Bluetooth -kuulokkeet

qcy-qs1-bluetooth-kuulokkeetQCY QS1 T1C Mini Dual 5.0 Bluetooth kuulokkeet ovat AliExpressin yhdet myydyimmät (bluetooth) nappikuulokkeet — löytyvät kärkilistalta tästä: (artikkelin kirjoitushetkellä) yli 47 000 myytyä kuuloketta ja arvosteluissa kuulokkeet ovat saaneet 4,8 tähteä viidestä (yli 22 000 arvostelua). Tuskin nämä infot nyt kovin väärässä ovat.

Kuulokkeet maksavat tällä hetkellä pikkasta päältä 17€. Not Bad.

∗∗

 

3. Instock Xiaomi Redmi — ääniohjatut Bluetooth 5.0 nappikuulokkeet

instock-redmi-airdots-bluetooth-nappikuulokkeetNämä ovat myös suosituimpien bluetooth kuulokkeiden joukossa huimalla yli 32 000 ostolla ja 12 000 arvostelulla — joista nämä kuulokkeet ovat saaneet 4,9 tähteä viidestä. Nice. Mikäli ymmärsin oikein, kuulokkeille luvataan 4 tuntia käyttöaikaa ja 12h (lisä)latausaikaa.

∗∗

 

4. Haylou GT1 TWS Bluetooth nappikulokkeet, HD Stereo -äänillä

haylou-gt1-tws-bluetooth-kuulokkeetNäissä on VOICE CONTROL, eli voit jutella esim. Googlelle kuulokkeiden kautta. Monissa halvoissa kuulokkeissa tätä ominaisuutta ei näytä olevan. Näitä kuulokkeita on ostettu tällä hetkellä noin 24 000 kertaa ja arvosteluita on tullut vähän alta 6000.

∗∗

 

 

5. Mini T1 TWS V5.0 Bluetooth kuulokkeet, 3D äänet

mini-t1-tws-5.0-bluetooth-nappikuulokkeetEipä mittään, tässä viimeiset muttei vähäisimmät kuulokkeet. Tsekkaa läpi jos kiinnostelee, luulen että varmasti samoissa laatutasossa kuljetaan näiden kuulokkeiden suhteen (kuin ylempien). Tällä hetkellä kuulokkeita on tilattu yli 12 000 kertaa ja arvosteltu vähän yli 6000 kertaa.

∗∗

 

∗∗ Mulla ei ole omakohtaista kokemusta näistä kuulokkeista

 

Langattomuus ja pienuus on JEES

Meitti omistaa jo KOLMET eri langattomat nappikuulokkeet; PAMU:t, TWS kuulokkeet, ja Hestian Q67 -kuulokkeet. Tykkään nimenomaan langattomista NAPPIKUULOKKEISTA siksi koska ne ovat pienuutensa ansiosta erittäin kuljetettavat — vaikka taskussa.

AliExpressin myyjä laittoi mulle viestiä

Nyt viimeisimpänä ostin siis nuo Q67 — koska TWS-kuulokkeiden myyjä laittoi  mulle AliExpressin kautta viestiä, että ”hei, kun ostit meiltä kuulokkeet aikaisemmin — haluaisitko ostaa nyt kuulokkeiden uudemmat versiot noin 10€:lla?”. Kun luin tuon  viestin, olin silleen et ”mitäs nyt vidsiä!” — ja oikeastaan tilasin kuulokkeet samantien (koska sain ne tosiaan kympillä).

Heh, joskus näinkin. Mutta, toivottavasti löydät hyvät kuulokkkeet itsellesi! CHEERS!

Lue aikaisempia artikkeleitani:

Kiitos lukemisesta! Jaa artikkelia eteenpäin jos koet sen hyödylliseksi!


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA meittin YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat ILMAISIA ääniefektejä Action VFX:ltä!

free-explosion-sound-sfx

Voit tykätä myös näistä