Etusivu Pelit, elokuvat & TV Game of Thrones on saanut kritiikkiä viimeisestä kaudesta — MIKSI?

Game of Thrones on saanut kritiikkiä viimeisestä kaudesta — MIKSI?

kirjoittanut Johe
game-of-thrones-ending-final-season

Game of Thrones ja kaiken maaliman mielipiteet

Vielä kerran tutkaillaan Game of Thrones -sarjaa — loppuiko se hyvin vai huonosti ja mitä mieltä (about) koko maailma on ollut siitä — mukaanlukien työryhmä. Tää on oikeestaan artikkeli, johon linkkailen videoita eri tyyppien Youtubekanavilta, joilla on ollut jotain sanottavaa viimeisestä kaudesta.

Hypätään heti asiaan!

Aikaisempia GOT-pohdintoja

Oon GOT:sta jauhanut jo aikasemminkin muutamaan otteeseen. Tässä pari artikkelia, jotka kannattaa lukastas: Mun omat mielipiteet GoT:n lopusta, Game of Thronesin VIIMEINEN TUOTANTOKAUSI — kaikki mitä on hyvä tietää ja Game of Thrones — kuinka tämä eeppinen sarja tulee loppumaan?

Huom!

Ja — kaikille niille, jotka TYKKÄSIVÄT Game of Thronesin päätöksestä — pieni varoituksen sana: Ei kannata ehkä oottaa mitään hirveän positiivista arvostelua tässä artikkelissa.

 

Ihmiskunta on jakautunut kahtia GOTin takia

Game of Thronesin viimeinen kausi on jakanut ihmiset kirjaimellisesti KAHTIA. Puolet tykkää ja puolet EI TODELLAKAAN tykkää. Muun moassa yli PUOLITOISTA MILJOONAA ihmistä allekirjoittanut vetoomuksen, että HBO kuvaisi viimeisen kauden uudestaan. Saahan sitä valittaa, mutta tuskin kuvaavat. HBO tekee nimittäin kovaa vauhtia jo BLOODMOON -työnimellä kulkevaa Spin-off sarjaa GoT:iin liittyen.

daenery-targarien-last-episode-game-of-thrones

 

********** SPOILER WARNING **********
Tässä tulee nyt aika paljon sellaista settiä, että MIKSI GAME OF THRONES EI TOIMI. No — suoraan sanottuna se on suurimmaksi osaksi ollut sitä, mitä maailma on ollut GoTin (lopusta) mieltä — valitan.

 

Miksi GoT:n viimeinen kausi EI toimi

Tässä käsitellään TARINAN rakennetta, jännitteitä, hahmojen motivaatioita, verrataan GOTTIA LOTRiin ja muuta. Mielenkiintosta settiä.

 

Miksi GoT:n viimeinen kausi feilaa (taas)

Käydään läpi 9 pääsyytä, miksei GOT:in viimeinen kausi toiminut: kiire, hahmojen kehitys, antiklimaattiset hetket ja muutama muu juttu.

 

Mikä Game of Thrones -sarjassa on mennyt pieleen (ja taas)

Tässä on hyvin analysoitu Jonin tarinankaarta, Brania, Danya ja paria muuta.

 

 

Miten viimeisen kauden käsikirjoitus FEILAA

Tää oli muuten vaan hyvää analysointia Game of Thronesista. Kantsii vilasta, tai kuunnella.

 

Mitä Game of Thronesista unohtui?

Tämä kertoo yleisesti tarinankaarista, että miten niitä PITÄISI kertoa. Ihan mielenkiintoisia pointteja. Muutenkin hyvää settiä aina täällä Just Write -kanavalla.

 

 

Game of Thrones — suuri epäonnistuminen

George R.R. Martin on sanonut että Game of Thrones tartteis ainakin 10 tuotantokautta kertoa sen tarina KUNNOLLA. Benioff ja Weiss (sarjan luojat) totesivat että ”kyllä GoTin tarina pystytään kertomaan max. kahdeksassa kaudessa hyvin” ja siihen he sitoutuivat + laittoivat itselleen ”maalin”. No, mitä tästä yhdistelmästä syntyy? Aikamoinen KIIRE kertoa liian monta tarinankaarta kunnolla loppuun — joka johti mihinkäs muuhun kuin kiireiseen lopetukseen ja jopa tiettyjen tarinaosuuksien heittämistä roskiin. Ugh.

 

10 ASIAA mitkä ei oikein edenneet mihinkään Game of Thronesissa

Näihin kuuluu mm: Golden Hand, Night King, Dany, Azora Ahai, The Last Targaryen yms.

 

SKETSI GoT:n viimeisen kauden suunnittelupalaverista xD

Tässä oikeestaan tuodaan ilmi kaikki mitä viimeisen kauden suunnittelupalaverissa on keskusteltu. Ihan törkeen hauska —  nauroin ääneen. Hah.

 

Näyttelijöiden reaktioita viimeisestä kaudesta

Vaikka kuinka liekeissä ja kiitollisia työryhmä onkaan ollut siitä, että ovat ylipäätään saaneet työskennellä Game of Thronesin parissa — eivät hekään ole voineet pidätellä todellisia fiiliksiään sarjan loppuratkaisuista. Mm. melekosta TEKO-hymyä ovat antaneet kun heiltä on kysytty, mitä mieltä he ovat olleet viimeisen kauden tapahtumista ja hahmojen valinnoista yms.

 

Emilia Clarken kommentteja viimeisestä kaudesta

Emilialta pari kommenttia viimeisen kauden BACKSLASHISTÄ.

 

THE BELLS -jakso teki Rotten Tomatoes -historiaa

The Bells -jakso Game of Thronesista on saanut pahimmat arviot koko kahdeksan kauden historiasta. Fanit ja kriitikot ovat yhdistäneet voimansa tuomitsemaan Danyn päätöksen yhtäkkiseen kansanmurhaan — ilman oikeastaan mitään kunnollista syytä. ”The Bells” -jaksolla viimeisellä kaudella on epätodellinen 48% tuore -luokitus Mädäntyneissä tomaateissa. Se on useita prosentteja alhaisempi kuin edellinen huonoimmaksi arvosteltu jakso ”Unbowed, Unbent ja Unbroken” kaudella 5.

Koko kausi on tällä hetkellä 71% freesiä, mikä kuulostaa ihan hyvältä — kunnes huomaat, että kaikkien edellisten seitsemän kauden alin kokonaisarvosana ollut ensimmäisellä kaudella, eli 91%. Ja nää on vain kriitikkojen arvosteluja — fanit ovat olleet vieläkin ankarampia antaen tälle kaudelle vain vain 43%. AUTS!

 

Kuinka Game of Thronesin OLISI PITÄNYT LOPPUA?

Tässä olis ollu aivan sairaan hyvä versio siitä kuinka Game of Thrones olisi voinut loppua. Vois vitsillä heittää, että mikseivät palkanneet tämän videon tekijää käskirjoittamaaan sarjan loppua? Hah, mutta kattelkaa video läpi, jos ette oo vielä nähny.

 

Tässä nyt vaan muutamia ”parhaita” videoita mitä on tullut vastaan tästä aiheesta — nämä eivät nimittäin tähän lopu. Netti on pullollaan videoita, jotka kertovat siitä ”miksi Game of Thrones Ei toimi” — valitettavasti.

 

Tsemmosta

Tää on tämmöstä nillitystä kun ihmiset eivät saa mitä haluavat. Itsehän siis tosiaan TYKKÄSIN enempi GoTin lopusta kuin että en olisi siitä tykännyt. Kyllähän siinä ärsyttää toki moni asia juu, mutta ei se maailmaa kaada — osaan jotenkin nauttia asioista vaikka ne eivät olisikaan ihan täysin kohdallaan.

Jos multa unohtuu laittaa tähän artikkeliin jotakin, niin kommentoi alle tai pistä viestiä mulle esimerkiksi videosta, joka kuuluisi tähän artikkeliin.

Mitäpä mieltä itse olit sarjasta?

Jees, muista lukea aikaisempia artikkeleitani:

Kiitos lukemisesta! Jaa artikkelia eteenpäin jos koet sen eeppiseksi!


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA meittin YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat Action VFX:n SÄÄ -elementeistä 25% hinnasta pois!

Voit tykätä myös näistä