Etusivu Blogi Kuinka menestyt Youtubessa — nämä tubettajat kertovat!

Kuinka menestyt Youtubessa — nämä tubettajat kertovat!

kirjoittanut Johe
youtube-succee

Youtube-menestystä etsimässä

Heis — aloitit lukemaan tätä artikkelia, joten haluatko kenties menestyä Youtubessa? Se on monen haave ja dream come truevoisit elättää itsesi tekemällä videoita omalle kanavallesi. NO Olishan se nyt hienoa! Ihmettelen, jos joku sanoisi että EI haluaisi(!) Tai no, ihmisiä on erilaisia.

Paljon on ollut puhetta siitä, KUINKA menestyä Youtubessa — ”algoritmeista”, consistencysta ja muusta. Itsekin kirjoitin vastikään artikkelin aiheesta, tsekkaile sieltä mun vuosien varrella kootut vinkit Youtube-menestyksen saamiseen. Paljolti nuokin vinkit ovat tietyiltä Youtube-kanavilta poimittuja juttuja. Näistä kanavista ajattelinkin seuraavaksi puhua — eli, mitkä Youtube-kanavat tarjoavat parasta sisältöä siihen, että SINÄ menestyisit Youtubettajana?

Osasta näistä kanavista onkin ollut jo puhetta aikaisemassa artikkelissa, mutta sille ei mahdeta mitään.

Muista tsekata ja seurailla mua Instagramissa — sieltä laitan sinne suhteellisen paljon mm. Youtube-aiheisia (stories)päivityksiä!

5 Youtube-kanavaa, jotka auttavat SINUA menestymään Youtubessa

1. Think Media

Nyt puhutaan ehkä vähän pärstäkerroin-asiasta, mutta tykkään monestakin syystä Seanin (Think Media) tavasta kertoa asioita; hän on selkeä, aito ja positiivinen persoona. Hänen kanavaltaan voit löytää monenlaisia vinkkejä Youtubettamiseen — niin laitteisto- & tekniseltä puolelta ja erittäin paljon myös ”kuinka kasvatat Youtube-kanavaasi” -tyyppisiä videoita. Suosittelen seuraamaan. Seanin kanavalta on poimittu monet hyvät vinkit vuosien varrella.

Alle laitan pari hyvää aiheeseen liittyvää videota:

2. Video Influencers

Benji Travis (BenjimanTV) ja Sean Cannell (Think Media) haastattelevat kanavallaan menestyneitä YouTubettajia, video-creatoreita ja yritysten omistajia. Video Influencers -kanavalta oppii salaisuuksia, Youtube-ajattelutapoja, saa vinkkeja ja todella hyviä neuvoja. Kanavalta löytyy paljon haastatteluita ja puheita erilaisten video-vaikuttajien kanssa. Erittäin hyvä kanava.

Alle taas muutama hyvä video heidän kanavaltaan:

3. Video Creators

Tim Schmoyer toteaa aina, että ”Sinulla on viesti, jota kannattaa levittää YouTubessa ja että Hän haluaa auttaa sinua viestisi levittämisessä ihmisille, jotka tarvitsevat kuulla sen.” Kanavalla on paljon keskustelua siitä, miten voit hyödyntää YouTubea sosiaalisen median alustana ja käyttää sitä rakentamaan yleisöä, joka välittää viestisi.

Hän tekee viikossa monta erilaista videota:

Tiistaisin: Online-video ja YouTube-uutiset
Keskiviikkoisin: YouTube-vinkkejä, neuvoja ja ideoita
Torstaisin: YouTube -Q & A = kysymykset ja vastaukset!
Kuukausittain: LIVE YouTube-koulutus

Video Creators kanavalta löydät siis YouTube-vinkkejä, ideoita, apua, tukea ja ajantasaisia ​​tietoja, kuten kuinka voit ansaita rahaa videoistasi. Tim Schmoyer on virallisesti sertifioitu YouTubesta Audience Growth -ohjelmassa. Olen seurannut Timiä ajoista, jolloin hänellä oli alle 100 000 tilaajaa — nyt hänen kanavallaan meni juuri 400 000 tilaajan raja rikki.

Alla olevassa videossa Tim analysoi, miksi PewDiePie on kuuluisa:

Alla esimerkki haastattelu-videosta, jossa Tim on pyytänyt isoissa tuotantyhtiöissä leikkaajana toimineen Jeff Bartschin haastatteluun:

4. Derral Eves

Derral Eves on YouTube- ja videomarkkinointikonsultti, jolla on erittäin paljon sosiaalisen media-, mobiili- ja videomarkkinoinnin taustaa. Hänen pointtinsa on esitellä ja jakaa tietonsa muiden kanssa, ja Derral onkin onnistunut innoittamaan muita video- ja Internet-markkinoijia ympäri maailmaa, jotka ovat menestyneet kun ovat ottaneet opikseen Derralin vinkeistä. Derral on ihan hauska tyyppi, mutta Derralin kanava ei ole sellainen, jota seuraisin päivittäin — enkä edes viikottain — mutta hänen kanavaansa törmää aina uudestaan ja uudestaan kun etsii tietoa Youtubesta ja siis erittäin laadukkaita vinkkejä hän antaa kanavallaan — ei siitä pääse mihinkään!

Derral Eves on virallisesti sertifioitu YouTubesta Audience Growth -ohjelmassa. Kova äijä.

Sosiaalisessa mediassa tärkeää on AJOITUS ja alla olevassa videossa Derral kertoo mielipiteitään siitä MILLOIN kannattaa julkaista Youtubeen:

 

 

5. Roberto Blake

Roberto on yrittäjä, puhuja ja kirjoittaja. Hän opettaa ja motivoi luovia ihmisiä ja pysymään luovuuden ympyröissä.

Jos vastaat näihin kysymyksiin ”kyllä”, tiedät onko Roberton kanava sinulle:

  • Oletko luova henkilö?
  • Oletko koskaan halunnut pyörittää omaa yritystä?
  • Haluatko elää oman ja itse suunnittelemasi elämän?
  • Onko intohimosi seuraaminen vaikeaa — kamppailetko asian kanssa?

Jos vastasit kyllä ​​mihin tahansa näistä, tilaa ihmeessä Roberton kanava ja ala seuraamaan häntä. Hän käy läpi kanavallaan myös monia asioita liittyen freelancer-elämään ja työhön.

Mielenkiintoisia pointteja, kuinka saat ensimmäiset 100 tilaajaa kanavallesi:

6. BONUS: Sunny Lenarduzzi

Noita viittä yllä olevaa kanavaa seurailen eniten (liittyen Youtubeen), mutta Sunnyn kanava on uusin tulokas itselläni tähän listaan. Sunny on positiivinen persoona, jonka menoa on ilo seurata. Hän antaa kanavallaan vinkkejä Youtubettajille, yrittäjille ja online-bisnestä pyörittäville ihmisille. Hänen kanavallaan on suhteellisen vähän tilaajia siihen nähden että sisältö on kuitenkin laadukasta.

Sunny kertoo miten hän saa katsojia videoilleen:

Loppusanoja

YEAH, taas mentiin Youtuben parissa. Toivottavasti näistä kanavista on SULLE apua, jos olet Youtubettamista miettinyt. Jees, mutta hei — mitä Youtube-kanavia SÄ seuraat? Kommentoi ihmeessä alle.


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA meittin YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat Action VFX:n SÄÄ -elementeistä 25% hinnasta pois!

Voit tykätä myös näistä