Etusivu Blogi Game of Thrones ja monet siihen liittyvät tajunnan räjäyttävät teoriat

Game of Thrones ja monet siihen liittyvät tajunnan räjäyttävät teoriat

kirjoittanut Johe
game-of-thrones-petyr-baelish-night-king-jon-snow-theory

Lukemattomat Game of Thrones -teoriat

Game of Thronesin maailma on laaja ja kaikkea ei keritä kertomaan TV-sarjassa. TV-sarja on herättänyt monia kysymyksiä, joihin ei ehkä koskaan saada vastauksia, johtuen että TV-sarjaan ei yksinkertaisesti saada mahtumaan kaikkea pikku-nippeli-asiaa mitä siellä pitäisi kertoa. Paljon asioita jää myös katsojan olettamuksen varaan. Plus — pitäisi lukea myös kirjat, jotta joihinkin asioihin tulisi selvyys.

Huom!

Lue myös aikaisempi artikkelini GoT-aiheesta, johon linkkasin videoita pelkästään aiheesta: kuinka Game of Thrones tulee loppumaan »

MONEN ASIAN pitäisi (ja olis pikkuhiljaa hyvä) selevitä SEASON 8:ssa

No mutta, nämä alla olevat videot käsittelevät Game of Thronesiin liittyviä teorioita ja jotkut niistä sisältävät myös mielenkiintoista historiatietoutta GoTista.

Jos et kerkiä katsomaan videoita — KUUNTELE NE

Oon monessa artikkelissani todennut, että katson paljon Youtube -videoita, mutta ehkä 80% ”katsomisesta” on itseasiassa KUUNTELUA. Hanki siis hyvät langattomat kuulokkeet, joilla voit kuunnella videoita suhteellisen kivasti.

 

Pikkusormi & The Game of Faces

Tää oli ihan huikee teoria LITTLE FINGERISTÄ aka Petry Baelishistä! Juttu menee suunnilleen näin: Petyr Baelish olis oikeasti kuollut ja tuntemamme LITTLE FINGER olis oikeasti joku ihan muu — katso video. Kantavana teemana on kuuluisa quote: ”Chaos is a ladder.”

 

House STARKIN likaiset salaisuudet

Tämä video kertoo HOUSE STARKIN menneisyydestä ja mahdollisista salaisuuksista — liittyen mm. uudessa GoT:n teaserissa nähtyihin patsaisiin ja Starkin linnan kellariosioiden mystisiin asioihin.

Katso ensin teaseri ja sitten tuo Dirty Secrets -video:

 

 

Dirty Secrets -video:

 

Mikä on tän tyypin (Bericin) tarkoitus GoTissa?

Miks Beric Dondarrion on vielä elossa — miksi LORD OF LIGHT haluaa tuoda Bericin kuolleista eloon? Kirjoissa Beric on jo kuollut: kirjoissa hän urhaa itsensä ja oletetaan että TV-showssa hän urhaa itsensä myös. Yksi kohtaus (tai hetki) voisi olla kun / jos HOUND kuolee syystä X (esim. taistellessaan MOUNTAINia vastaan) — tällöin hieno hetki Bericin uhrata itsensä olisi HOUNDin herättäminen henkiin.

 

Analysointia siitä miksi White Walkerit antoivat tiettyjen ihmisten elää?

Tosiaan; miksi White Walkerit antoivat esim. Samin ja koko Game of Thrones ensimmäisen jakson alussa olevan miehen elää? Myös mielenkiintoinen ajatus: jos White Walkerit olisvat VAIN pahoja & tappokoneita, mikseivät he ole jo kauan sitten tappaneet esim. Wildlingssejä (villejä kuten Ygritte) — jotka asuivat hekin pohjoisessa muurin toisella puolen? Jättivätkö he joitakin ihmisiä eloon, jotta eloonjääneet voisivat levittää pelkoa ja kauhua kertomalla tarinaa WW:stä eteenpäin?

 

 

Kuolevatko Starkit?

Uudessa SEASON 8:n teaserissa näytettiin Jonin, Sansan ja Aryan PATSAAT; voisiko tämä enteillä heidän kuolemaansa? Ei välttämättä, mutta se on mahdollista.

 

Onko Syrio Forel oikeesti Jaqen H’ghar?

Tää on ihan hauska teoria: onko tosiaan Syrio Forel (Aryan mikkailuopettaja) Jaqen H’ghar? Ekassa Seasonissa ei nimittäin näytetä Syrio Forelin kuolemaa, vaan jätettiin katsojan varaan päätellä asian laita. Syriota ei ole sen kummemmin sarjassa näytetty, sen sijaan Jaqen H’gharia on — ja Jaqen on ollut Aryaa kohtaan yllättävän ystävällinen ensi kohtaamisesta asti. Hmm.

 

Mitä White Walkerit haluavat?

Koska George R.R. Martin on sanonut monesti että hän blurraa perus ”Paha vastaan Hyvä” -teemaa — mitä voidaan olettaa / ajatella tämän tiedon perusteella White Walkersseista? Ovatko he oikeasti VAIN pahoja — niin kuin on koko 7 tuotantokautta annettu ymmärtää — vai luotetaanko siihen, että 8 seasonissa on tulossa vielä todella iso juoni-twisti — eli olisvatko White Walkerssit oikeesti esim. hyviksiä? Mikä on heidän oikea motiivi tulla Pohjoisesta alaspäin — miksi JUURI NYT?

 

Mikä on Bloodravenin suunnitelma?

Bloodravenista tiedetään hyvin vähän (TV-sarjan perusteella), ja hänet on näytetty TV-sarjassa mystisenä hahmona joka lähinnä ”johdattelee / opettaa” Bran Starkkia. Mitä hän yrittää tehdä / saavuttaa? Kirjoissa hänestä on kerrottu paljon enemmän ja kirjojen tietoihin tämä alla oleva video suurilta osin perustuukin.

 

Viimeiseksi 10 kuuluisaa GoT -teoriaa

Tässä 10 GoT -teoriaa: mm. Arya Stark on oikeasti kuollut, Sam on GoT:n kertoja, kuka on Azor Ahai ja Mad Queen ja White Walkerssit oliskin oikeesti hyviksiä -teoriat.

 

Hullun siistejä Game of Thrones -aiheisia METALLISIA julisteita:

Löysin DISPLATE:lta aivan sairaan hienoja elokuva-, peli- TV-sarja -aiheisia (METALLISIA) julisteita. Displate kandee käydä tsekkaa ihan noin ylipäätäänkin — mutta tässä nyt pari GoT-aiheista julistetta. Samoten AliExpressistä löytyy myös todella hienoja julisteita!

 

GoT, GoT ja vielä kerran GoT

Yeah, tiedätkö jonkun muun hyvän teorian mikä olis hyvä olla tässä artikkelissa? Tiedän toki, että on olemassa vielä vaikka kuinka paljon eri teorioita erinäisistä GoTtiin liittyvistä asioista, mutta kaikkea en voi tähän artikkeliin laittaa, ettei siitä tule tuhottoman pitkä. Mutta jos sulle tulee mieleen joku erityisen hyvä, niin pistä ihmeessä viestiä / kommentoi!

(Tämän artikkelin kuvituskuvat on löydetty Googlesta)

Jees, muista lukea aikaisempia artikkeleitani:


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA mun YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat ILMAISIA efektejä Action VFX:ltä!

free-dust-waves

Voit tykätä myös näistä