Etusivu Blogi Mikä on ollut vuoden 2018 inspiroivin Youtube-video?

Mikä on ollut vuoden 2018 inspiroivin Youtube-video?

kirjoittanut Johe

Tämä oli paha

Vuosi lähenee kohta loppuaan ja esitin itselleni tämän kysymyksen — enkä tiedä edes miksi(?) — tuli vain mieleen -tyyppisesti, mutta: MIKÄHÄN ON OLLUT VUODEN 2018 INSPIROIVIN YOUTUBE-VIDEO? Periaatteessa todella paha kysymys, ottaen huomioon että katson Youtubesta videoita keskimäärin TUNNISTA KAHTEEN TUNTIIN PÄIVÄSSÄ (tarkistin juuri). Eli mitähän arvioisin (jos videoiden keskimääräinen mitta on siinä 4 minuutista 15 minuuttiin) — no, ainakin kolme tai viisi videota minimissään päivässä. Itseasiassa (ja tosiasiassa) en KATSO kaikkia, vaan KUUNTELEN suurimman osan. No kuitenkin, voisi siis olettaa että lista on pitkä ja valinta on erittäin vaikea.

”Kiva.”

inspiroivin youtube-videoOikeat kysymykset

Jaetulla ykkössijalla on hyvin monta videota, mutta lähdin oikeastaan miettimään vastausta tähän kysymykseen hyvin simppelisti: MIKÄ VIDEO (kaikista katsomistani videoista) on jollain lailla jäänyt mieleen / mitä videota olen alitajuntaisesti miettinyt monta kertaa päivässä / viikossa tms. / mikä video nyt vain sattuu tulemaan ajatuksiin aina uudestaan? No, tähänkin listaan kuuluu monta videota — mutta on olemassa YKSI video ylitse muiden, jonka sisältöä funtsin hyvin usein: Aluxin julkaisema video 15 asiaa joita VOIT kontrolloida elämässä.

Ja siis siinä mielessä täytyy heittää ”oikeita kysymyksiä”, koska nykyään tietomäärä (ja videoiden määrä) on niin valtava, että todella harva video/artikkeli oikeasti JÄÄ MIELEEN. No, jos joku jää — se jää varmaan jostain syystä.

Itsensäkehitys on monen jutun A ja O

Seuraan montaa itsensäkehitys-kanavaa Youtubessa ja tärkeimmät niistä ovat; Dan Lok, Evan Carmichael, Brainy Dose, Improvement Pill, Practical Psychology ja Charisma on Command (ja niin edelleen). Näiltä kanavilta tulee hyvää sisältöä: hyviä ajatuksia jokapäiväiseen elämään, bisnekseen, raha-asioihin, sosiaalisiin tilanteisiin ja moneen muuhun. Voin avata näitä muita kanavia joskus myöhemmin lisää, mutta tämän artikkelin aihe on kuitenkin Alux.com ja vielä tarkemmin Aluxin tekemä video: 15 asiaa joita VOIT kontrolloida elämässä.

Miksi? Videolla on hyviä ajatuksia, joita jokaisen kannattaisi pohtia jossain kohtaa elämää.

Mitä asioita VOIT kontrolloida elämässä?

Tässä videossa Alux avaa asioita, joita VOIT kontrolloida elämässä. Alux on tehnyt myös myöhemmin videon aiheesta ”toisin päin” — eli asiat, joita ET voi kontrolloida elämässä ja monta muuta. Hyvää settiä joka tapauksessa.

No, mitä tällä Aluxin videolla käydään läpi, eli mitä asioita VOIT kontrolloida elämässä?

Videolla avataan seuraavaa 16 asiaa:

 1. AIKA JA ASIOIHIN KESKITTYMINEN
 2. Odotukset (elämälle)
 3. Kuinka monta tuntia panostat visioosi päivän aikana
 4. KUN tai JOS päätät lopettaa jotakin (esim. ei-niin-kiinnostavan työn)
 5. Koulutus (yleisesti)
 6. Keitä ystäväsi ovat
 7. Kuka sinä olet
 8. Oletko hyvä muille
 9. Terveytesi
 10. Kuinka paljon tienaat
 11. Missä asut
 12. Kuinka esität itsesi maailmalle
 13. Kuinka paljon nukut
 14. Välitön ympäristösi
 15. Onnellisuus on valinta
 16. BONUS:  Voit vaikuttaa tulevaisuuteen

Suhteellisen tärkeitä kysymyksiä.

Minkälaisia videoita Alux julkaisee?

Alux julkaisee kanavalleen mm. seuraavista aihealueista videoita (joita seuraan siis eniten): Industry Wednesdays, Celebrity Thursdays ja Sunday Motivational videos. Eli keskiviikkoisin ilmestyy video, jossa käydään läpi (yleensä 15 asiaa) jostakin ALASTA; kuten tiede, IT, teknologia, autot, kiinteistövälitys, vaatteet, mobiili, eri yritykset — mitä nyt kaikkia eri aloja on. Torstaisin tulee video aina — jollain tavalla kuuluisasta tai muuten vaan menestyneestä henkilöstä. Ja sunnuntaisin tosiaan Alux julkaisee jollain lailla ”motivoivan” videon – esim. luokkaa mitä tuossa yllä. Julkaisevat he muutakin, mutta nämä kolme kategoriaa ovat ne mitä itse seurailen.

alux-videos-youtube-video-inspiration

Pidän Aluxin tyylistä puhua asioista videoissa, he eivät kaunistele asioita vaan toteavat aikalailla ”in your face / ota tai jätä / hyväksy tai et hyväksy” -tyyppisesti juttuja. Videoiden kertojan ääni on vaihtunut ainakin kahdesti, mutta nykyinen on ääni on ihan OK-miellyttävä.

By the way, Aluxin kautta saat muutes yhden ilmaisen Audible audio-kirjan, mikäli rekisteröidyt palveluun kyseisen linkin kautta: https://www.alux.com/freebook

Voiko mennä vielä inspiroivammaksi?

Tiedän, että vuosi ei ole vielä ohitse, mutta silti halusin tästä videosta ja aiheesta kirjoittaa. VOIHAN OLLA, että joku video vielä menee tästä ohi ja joudun kirjoittamaan tämän artikkelin uudestaan tai jotain, mutta tuskin (tai miksei?). Kommentoi ihmeessä alle, jos tämä video herätti sinussa ajatuksia.

Tsellasta, kysele ja kommentoi alle jos jokin asia jäi mietityttämään!


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA mun YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat ILMAISIA efektejä Action VFX:ltä!

free-dust-waves

Voit tykätä myös näistä