Etusivu Blogi Odottamisen arvoisia leffoja vuonna 2019: Avengers: Endgame, Captain Marvel, Godzilla ja pari muuta

Odottamisen arvoisia leffoja vuonna 2019: Avengers: Endgame, Captain Marvel, Godzilla ja pari muuta

kirjoittanut Johe
elokuvia-star-wars-ja-muita

Eeppisyyttä luvassa

Elämme eeppisiä aikoja — lähitulevaisuudessa on tulossa nimittäin hienoja leffoja, mitkä on vaan pakko nähdä. On hienoa esimerkiksi nähdä kun MCU (Marvel Cinematic Universe) lähenee loppuaan kohta julkaistavan Avengers: Endgamen myötä ja mm. Battle Angel Alitasta (perustuu samaan mangaan) tehdään leffa. Listaan alle muutamia hienoja viimeaikaisia trailereita.

Avengers: Endgame

Kävin katsomassa kaksi kertaa Avengers: Infinity Warin leffassa ja nautin aikalailla joka hetkestä. Se oli hienosti tehty, pahiksessa (Thanos) oli yllättävän paljon syvyyttä, leffassa tapahtui kokoajan, tarina meni vauhdilla eteenpäin ja visuaalinen anti oli mitä hienointa. Niin sanotusti perse-hiessä sai istua kun Thanos veti kuuta alas taivaalta. Nice. Tämän leffan (Endgamen) odotukset on kyllä korkeemmalla kuin katossa.

Captain Marvel

Jos ”kronologisesti” puhutaan, Captain Marvel on tosiaan jatkoa Avengers: Infinity Warille (ja Infinity Warin jälkeen tuli vielä Ant Man: Wasp), eli Captain Marvelin JÄLKEEN tulee vasta huhtikuussa Endgame (laitoin nämä hypetys-järjestyksessä tähän artikkeliin, eli ekana Endgame). Mutta joo Brie Larsson näyttelee Kapteeni Marvelia ja hyvinkin eeppiseltä vaikuttaa kyseinen leffa. Odotukset on suht korkealla.

Godzilla: King of Monsters

Godzillahan on oikeesti hyvis ja kun maailma houkuttelee God-like-zillan taistelemaan vielä itseään eeppisempiä hirviöitä vastaan, nähdään varmasti suhteellisen eeppisiä taisteluita. Haluisin kyllä nähdä minkälaisilla laajakuvalinsseillä tämä leffa suunnitellaan ja kuvataan, koska kuvat on suhteellisen laajoja Godzilla-leffoissa. Hauskaa nähdä myös Millie Bobby Brown näyttelemässä leffassa (hän tuli vastikään tutuksi Stanger Things -sarjasta).

Battle Angel Alita

Battle Angel voi olla erittäin kova tai erittäin huono – toivon toki ensimmäistä. Kovat tekijät leffalla ainakin: James Cameron (Titanic, Terminator 2) tuottajana yms. ja Robert Rodrigez ohjaamassa (Sin City). Tässähän taustatarina menee lyhyesti niin, että James Cameronin piti alunperin ohjata Alita, mutta Avatar-kiireiden vuoksi hän ”luovutti” projektin muistiinpanojensa kera Rodriguezille.

Alitahan siis perustuu tosiaan MANGAAN ja oon sitä lukiessani hengittänyt monesti syvään ja todennut kuinka hyvä se on. Olin siis suhteellinen innoissani muutama vuosi sitten kun James Cameron vahvisti tekevänsä (tai olevansa jollain lailla mukana) leffaa Alitasta. Toivon todellakin hyvää tästä projektista, traileri ei ole ihan huonoimmasta päästä kuitenkaan.

Bumblebee

Tästä nyt ei ole sen enempää kerrottavaa, muuta kuin että Bumblebee on yllättävästi kehuja saanut Transformers-saagaan kuuluva leffa. Odotan kyllä arvostelujen perusteella Bumblebeen näkemistä.

X-Men: Dark Phoenix

Viimeisimmät kaksi X-Meniä ovat parantaneet onneksi laadullisesti menoaan (verrattaen siis sarjan leffoihin X-Men: Viimeinen kohtaaminen asti) ja toivottavasti meno jatkuu. Tykkäsin kovasti Days of The Future Pastista ja X-Men: Apocalypsesta ja odotan Dark Phoenixia (Dark Phoenix on siis jatko-osa Apocalypselle, jota ennen nähtiin X-Men: Days of The Future Past). Sophie Turner nähdään pääosassa ja leffa vaikuttaa suhteellisen synkältä — YES. Alla traileri.

Pokémon: Detective Pikachu

Repesin kun ensimmäistä kertaa tuli vastaan tämä traileri: Pokemonista tehdään live-action -leffa – jossa on Ryan Reynolds pääosassa (Pikatchuna). Hah. Tämä on pakko nähdä. Leffa perustuu mitä ilmeisemmin Detective – Picatchu -peliin.

Pari Disneyn leffaa: Aladdin ja Lion King

Toki Disney omistaa koko Marvelin eli Captain Marvel ja Avengerskin ovat ”Disneyn leffoja”, mutta haluan kategorisoida silti Aladdinin ja Lion Kingin enempi ”Disneyn leffoiksi, you know. No kuitenkin, Aladdinista julkaistiin vähän aikaa sitten TEASERI, jonka näet alta.

Tässä vasta julkaistu lyhyt traileri:

Leijonakuningas (Lion King) oli ensimmäinen elokuva minkä olen eläessäni nähnyt elokuvateatterissa. Olin tällöin muistaakseni viiden viiva seitsemän vanha ja olihan se vaikuttava kokemus pentuna kun itse kuningas-leijona tippuu kielekkeeltä juoksevien (puhveleiden?) sekaan. Nyt Disney julkaisee tänä vuonna ”remasteroidun version” Leijonakuninkaasta ja onhan se pakko nähdä ainakin nostalgisuuden vuoksi. Ainakin traileri oli about kuva-kuvalta täysin sama kuin piirretty versio.

Eikä tämä vielä tässä

Eihän vuoden 2019 leffat tähän vielä suinkaan lopu: loppuvuodesta on tulossa mm. Sonic the Hedgehogista leffa (WTF! — toivottavasti on hyvä), Star Warsin yhdeksäs osa, The New Mutants ja Joker -leffa. Näistä odotellaan, että niistä julkaistaisiin jotakin infoa ja traileria.

Lue aikaisempia artikkeleitani:


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA mun YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat ILMAISIA efektejä Action VFX:ltä!

free-dust-waves

Voit tykätä myös näistä