Etusivu Blogi Windows 10 päivitys — osta Windows -lisenssi erittäin halvalla G2Play- tai Kinguin.net:stä

Windows 10 päivitys — osta Windows -lisenssi erittäin halvalla G2Play- tai Kinguin.net:stä

kirjoittanut Johe
Windows 10 päivitys - osta lisenssi näistä paikoista halvalla

Windows 10 lisenssi — älä maksa siitä liikaa!

Moip! Mun on pitänyt kirjoittaa tää artikkeli jo todella pitkän aikaa sitten. Ajattelin vaan infota, että mistä saat ostettua Windows 10 päivitys / lisenssin erittäinkin halvalla — nimittäin noin 40 eurolla. Jos oot ostamassa Windows -lisenssiä niin se maksaa pahimmillaan yli 200€ (Microsoftin sivuilta ostettuna)! Sanon vaan, että ei kannata missään nimessä tuohon hintaan Winkkaria ostaa.

Jokaisella on varaa ostaa Windows — nykyään

Jos mietin itseäni vaikka 5 vuotta taaksepäin, sitä ennen en ole halunnut maksaa Windowsista hirveitä summia rahaa. Windowsin ostaminen oli pitkään mulle kynnyskysymys, KOSKA esim. nuorempana ei ole ylipäätään rahaa juurikaan ylimääräistä ollut ja on jo joutunut pulittamaan tietokoneen osista aika paljon rahaa — niin ei ole yhtään tehnyt mieli maksaa Winkkarista vielä muutamia satasia tietokoneen hinnan päälle lisää. Ugh.

Mutta joo — nykyään Windowsin — ja tarkemmin Windows 10 päivitys / lisenssin ostaminen on niin halpaa hommaa, että jokaisella pitäis olla siihen varaa. Saat ostettua sen (lisenssin) nimittäin noin 40€:lla! Jatka lukemista, käydään tarkemmin asioita läpi.

Rakenna osista tietokone itse

Windowsin ostamiseen liittyy monesti oman tietokoneen rakentaminen — siitä syystä linkkaan tähän artikkelin, jossa kertoilen siitä kuinka kasaat itse osista (videoeditointi)tietokoneen itsellesi.

Selaa nettiä anonyymisti VPN:n avulla

Kirjoitin hetki sitten artikkelin siitä mitä VPN tekee ja miksi sitä olis hyvä käyttää. Suosittelen vahvasti käyttämään VPN:nää kun liikut netissä tai avoimissa Wi-Fi verkoissa.

En vastaa ongelmatilanteista

Mikäli päädyt ostamaan tämän artikkelin johdosta Windowsin lisenssin (tai muita lisenssejä) ja ne eivät jostain syystä toimi — ota näissä tilanteissa suoraan yhteyttä Kinguinin tai G2Play.netin asiakaspalveluun. Kirjoitan tätä artikkelia mun omiin ja positiivisiin G2Play-kokemuksiin pohjautuen. Plus — jos haluat jättää mulle palautetta/kommenttia, kirjoita ne tämän artikkelin loppuun (siellä on kommenttikenttä). Kiitos.

 

Osta Windows 10 -päivitys / lisenssi 40€:lla

Tuskailin tosiaan monta monta vuotta sen kanssa, että mistä löytyisi hyvään hintaan (aito) Windows -lisenssi(?) Kaveri vinkkasi aikanaan G2Play.netistä ja lähdin sitä kokeilemaan. Lyhyestä virsi kaunis, niin ostin sieltä Windows 10 -lisenssin ja silläpä oon menny siitä lähtien. Tästä on nyt jo tosiaan about viitisen vuotta aikaa ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen asioihin. Pidemmittä puheitta, tässäpä alla pari mestaa joista voit ostaa Windows 10 Pro tai Home -lisenssin erittäinkin halvalla!

Yllä mainituista kahdesta mestasta olen itse tosiaan käyttänyt tuota G2Play.nettiä — sieltä ensimmäisen kerran vuonna 2016 ostin Windows 10 Pro -lisenssin 28€ eurolla. Vuoden 2016 jälkeenkin olen ostanut G2Play.netistä Windowsin lisenssjä vielä ainakin kahdesti (muihin tietokoneisiin siis) ja aina lisenssit ovat toimineet moitteetta. Nyt jos ostat lisenssin G2Play.netistä — se maksaa veroineen noin 40€.

Alla kuva G2Play.netin Winkkari-lisenssin ostosivulta

Windows 10 Päivitys lisenssi hinta

Vaihtoehtoinen mesta Kinguin

En ole itse tuolta Kinguin.netistä koskaan mitään ostanut, mutta olen lukenut + tsekannut että sieltä pitäisi myös saada ostettua Windows 10 -lisenssit alle kolmella kympillä. Sen pitäisi siis olla ihan validi mesta myös — päätä itse toki kummasta ostat. Halusin vaan laittaa tähän artikkeliin toisen vaihtoehtoisen mestan, josta saa lisenssejä ostettua.

Huom!

Anyways — kummasta tahansa päädytkään lisenssin ostamaan — saat siis kirjaimellisesti LISENSSIN — ETKÄ MITÄÄN FYYSISTÄ kopiota Windowssita (toisaalta kuka niitä nyt enää kaipaisikaan). Tämä nyt vain selvennykseksi.

 

G2Play.netin lähettämä Windows 10 –lisenssiavain

Tässä alla kuva esimerkiksi mun lisenssistä (Windowsin aktivointiavain), jonka sain kun ostin Windows 10 Pro:n G2Play.netistä  (yliviivasin lisenssiavaimen ja muut tiedot). Näet kuitenkin suunnilleen miltä lisenssin pitäisi näyttää — plus tarvitset sitä siinä vaiheessa kun asennat Windowsia koneellesi.

Windows 10 päivitys oem lisenssi

Kuinka asennat Windowsin?

Jess, ostit lisenssin mutta kuinkas saat Windowsin asennettua? Se on heleppoa — seuraa alla olevia steppejä niin saat Winkkarin asennettua koneellesi.

  1. Katso saamasi tilausvahvistus -sähköposti (G2Play.netistä tullut viesti siis), siellä pitäisi olla uunituore Windows 10 -lisenssiavain
  2. Lataa Windowsin asennustiedosto Microsoftin sivuilta
  3. Käy asentamaan Windowssia normaalisti
  4. Sitten kun Windowsin asennustoiminto kysyy lisenssiavainta -> laita oikeaan kohtaan G2Playsta ostamasi / saamasi lisenssiavain
  5. Asenna Windows loppuun normaalisti
  6. That’s it!

Sulla täytyy olla lisenssiavain

Sivuhuomiona vielä niin — jokainenhan voi siis käydä LATAAMASSA Windowsin asennustiedoston Microsoftin sivuilta ja asentaa Windowsin omalle koneelleen ilman aktivointikoodia / lisenssiavainta. Windows alkaa jossain kohtaa kuitenkin niin sanotusti valittamaan siitä, että sulla ei ole Windows ”aktivoitu”. Eli, sun täytyy laittaa aktivointiavain (lisenssiavain) Windowssiisi jossain kohtaa jotta se ei siitä enää valita — ja siitä tässä koko artikkelissa on siis kyse — aktivointiavain = lisenssi. You know.

Windowsin asentaminen on heleppoa — nykyään

Jokatapauksessa — Windows 10 päivitys ja asentaminen on suhteellisen helppoa vielä verrattuna vanhempiin Windowsseihin. Joskus piti niin sanotusti SÄÄTÄÄ aika paljon kun asenti Windowssia. Nyt se on suhteellisen automaattista. Asennusrumban jälkeen sulla pitäis olla aito Windows 10 Pro tai Home edition nyt käytössä — nice!

Windows 10 asentaminen

 

Windows 10 Home ja Pro -versioiden ero?

Älyttömän suuria eroja Home ja Pro -versioissa ei ole, mutta yksi (ehkä) mainitsemisen arvoinen ero on toki, että PRO-versiossa on ETÄTYÖPÖYTÄYHTEYS -tuki, eli voit muodostaa tietokoneeseesi etätyöpöytäyhden joltain toiselta koneelta. Saat toki jollain kolmannen osapuolen ohjelmalla Home-versiossakin etätyöpöytäyhteyden muodostettua. Eipä niiden välillä muita kamalan suuria eroja ole — ja jos haluat lukea eroista tarkemmin käy vaikka täällä.

Kumpi versio kannattaa ostaa?

Jos multa kysytään että kumman version ostaisin — niin ostan itse aina PRO-version, koska lyhyesti todettuna siinä on ainakin kaikki ominaisuudet mukana. Ja myös ihan jo siksi että ”PRO” -sana kuulostaa aina paremmalta — no vitsi vitsi.

 

Toivottavasti säästät rahaa!

Yeah! Toivon oikeesti, että SÄÄSTÄT RAHAA siitä syystä että satuit lukemaan tämän artikkelin. Itse olen tosiaan ostanut Windows 10 -lisenssin G2Play.netistä ja todennut omakohtaisesti muutamaankin otteeseen, että sieltä ostetut lisenssit ainakin toimivat. Windowsin ostaminen ei ole ollut koskaan näin halpaa.

Älä siis tuhlaa rahojasi

Älä siis missään nimessä käytä yli 200€ Windows 10:n ostamiseen (Microsoftin omat sivut), koska voit saada sen tosiaan muutamalla kympillä! About 40 € ei ole enää paha hinta aidosta Windows 10:stä!

Halpuus voi joskus koitua kohtaloksi

Tottakai, jos kuulee tällaisista paikoista ensimmäistä kertaa mistä ”saat mukamas halvalla hyvää”, niin tottakai sitä on ehkä vähän skeptinen. Kantsii –tottakai– oman perseensä turvaamiseksi aina tutkia ja kuullostella uusia paikkoja ennen kuin mitään niistä ostaa — koska liian halpa on joskus liian halpa justiinsa siitä syystä, että se on huijausta. Nyt tässä tapauksessa olen kuitenkin minä ja moni muukin (testihenkilö) tässä kertomassa, että esim. G2Play.net on ainakin täysin validi mesta.

Eipä mulla muuta. Toivottavasti säästät muutaman pennosen! Sillä rahalla mikä sulla ehkä tässä toivottavasti säästyy — voit ostaa vaikka muita komponentteja koneeseesi. Tai jotain muuta. Anyways, Johe kiittää ja kuittaa.

By the way — voit selata nettiä turvallisesti ja peittää jälkesi NordVPN:n avulla

NordVPN - hyvä hinta erittäin hyvälle VPN:lle

Lue muita kirjoittamiani artikkeleita

Kiitos lukemisesta! Jaa artikkelia eteenpäin jos koet sen hyödylliseksi!


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Musiikkia videoihin ja muihin projekteihin Artlistista!

Hanki musiikkia videoihin Artlist.io

Miksi hankkisit Artlistista musiikkia?

Artlistin musiikki on laadukasta ja heiltä löytyy erittäin monipuolinen valikoima erityylistä musiikkia. Olen itse päässyt käyttämään Artlistista ladattua musiikkia todella monessa videoprojektissa ja itselläni ei kyllä ole mitään valittamista Artlistista.

Artlististä ladatun musiikin lisenssi on huikea: se on Universal Lisenssi, eli voit käyttää musiikkia missä tahansa projektissa — peleissä, podcasteissä, YouTubessa, elokuvissa ja niin edelleen. Voit myös valita Personal Plan -lisenssin (on vähän halvempi), mikä kattaa ainoastaan eri sosiaalisen median alustat: YouTube, TikTok, Instagram, Twich, Facebook & Podcast.

👉 Hanki Artlist täältä »

Voit tykätä myös näistä