Etusivu Pelit, elokuvat & TV Noituri (The Witcher) -televisiosarja oli yllättävän kova! — haastatteluita ja Behind the Scenes -videoita

Noituri (The Witcher) -televisiosarja oli yllättävän kova! — haastatteluita ja Behind the Scenes -videoita

kirjoittanut Johe
Noituri (The Witcher) TV-sarja, Netflix

Kaikki lähti Noituri (Witcher) -pelistä liikkeelle

Meitsillä lähti Noituri (Witcher) -innostus siitä liikkeelle, kun alotin pelaamaan viime vuoden puolella Witcher 3 – The Wild Hunt -peliä. Se oli rakkautta ensi-silmäyksellä ja sitä tuli pelattua melkein vuoden ympäri aina kun oli aikaa — sain sen tahkottua viimein tän vuoden puolella (2020) läpi — hitaasti hyvä tulee! Kaverit olivat puhuneet Witcher -pelistä jo vuosia — ja olin sen pelaamista vähän ”vastustellut” siitä syystä kun ei tahdo nykysin aika hirveesti riittää pelaamiseen. Mutta joo, lopulta tosiaan päädyin ostamaan pleikkarin viime vuonna 2019 helmikuussa ja alotin pelaamaan Witcher 3:sta. Ja ja, se oli kyllä yks viime vuoden parhaista päätöksistä. IHAN SIIS SAIRAAN KOVA 7/5 PELI!

Ei sanat riitä kuvailemaan oikeastaan sitä kuinka kova Witcher 3 -peli on. Totesin monta kertaa ääneen, että ”en olisi halunnut pelin loppuvan”.

Tämä nyt tässä näin lyhyesti todettuna mun historiikki siitä kuinka innostuin Witcheriin liittyvistä asioista. Pelailin ensin peliä ja nyt tosiaan vähän aika sitten Noiturista (The Witcher) julkaisitiin TV-sarja! Oon tässä viime aikoina kattellu ihan sikana kaikenlaisia haastatteuita Noituri TV-sarjaan liittyen.

Osta Witcher 3 - The Wild Hunt peli

Täältä voit ostaa suhteellisen hyvään hintaan Witcher 3 – The Wild Hunt -pelin CD-avaimen (tai Steam -version). Suosittelen erittäin vahvasti pelaamaan jossain kohtaa Witcher 3 -pelin läpi — aivan törkeän kova peli!

Kuuntele Noituri (Witcher) -äänikirjoja

Amazon Audiblesta voit kuunnella Noituri (Witcher) -äänikirjat mikäli siltä tuntuu (englanniksi).

 

 

Noituri (Witcher) & Henry Cavill

Minusta on erittäin hienoa, että juuri Henry Cavill näyttelee Geralttia (”Geralt” on siis Witcher -pelin päähahmo, jolla pelataan ja on toki myös TV-sarjassa päähahmona). Se, miksi musta on erittäin hienoa että juuri Cavill näyttelee Geralttia on koska Henry on itse erittäin suuri Witcher -fani, hän on omien sanojensa mukaan pelannut kaikki Witcher -sarjan pelit läpi ja lukenut kirjat — ja hän tietää Witcherin maailmasta varmaan enemmän kuin sarjan luojat. Hän pystyi ammentamaan rooliaan varten peleistä aika paljon jo valmiiksi ja kaiken lisäksi hän itse omien sanojensa mukaan ”halusi roolin Geralttina vaikka väkisin”. Haha. Hän oli kuulemma ”pakottanut” agenttinsa soittamaan Netflixille, tyyliin viikottain että ”hei joko projekti etenee tai että ”täällä olis yks innokas näyttelijä”.

No — sittemmin kuulemma Henry ja Noituri (The Witcher) -TV-sarjan luoja Lauren Schmidt Hissrich olivat istuneet New Yorkissa alas ja jutelleet asioita läpi. Juttelutuokion jälkeen oli kuulemma ollut suhteellisen selvää, että Cavill tulee näyttelemään Geraltin roolin.

 

Eipä mittään — tässä Noituri (The Witcher) TV-sarjan traileri

Traileria on katsottu nyt liki 20 miljoonaa kertaa — mikä on mun mielestä todella hyvin periaatteessa tämmöselle ”ei-niin-suuren-yleisön” tutun aihepiirin TV-sarjalle. Toki pelaajien keskuudessa Noituri (The Witcher) TV-sarjaa oli odotettu jo pitkään, mutta ne ketkä eivät ole pelanneet pelejä (tai lukeneet kirjoja) eivät välttämättä tienneet juurikaan mitään tulevasta TV-sarjasta.

 

 

 

Henry Cavill ja kuinka hän (melkein) menetti ison roolin

Cavill puhuu Witcher -roolistaan ja pelaamisestaan ja kuinka melkein menetti ison roolin pelatessaan WoWia. Haha.

 

Kuuntele Noituri (Witcher) -äänikirjoja

Amazon Audiblesta voit kuunnella Noituri (Witcher) -äänikirjat mikäli siltä tuntuu (englanniksi).

 

Henry Cavillin treenirutiinit

Tässä Looperin videolla avataan miksi Henry aloitti aikanaan treenaamisen ja miten hän on treenannut Witcher Geraltin roolia varten. Hän ei treenaa pelkästään ulkonäkökysymysten takia vaan, että pystyisi tekemään kaikki omat stunt-kohtauksensa itse väsymättä liikaa.

 

 

Men’s Health & Noiturin treenit

Virallinen Men’s Healthin video Henryn treenaamisesta (taas) Witcherin roolia varten. Epic S*it sanoisinko!

 

 

Noiturin (Witcherin) miekat

Peleistäkin jo tuttua, mutta selvennyksenä niin Rautamiekat (steel sword) ovat tarkoitettu ihmisiä ja Hopeamiekat (silver sword) ovat tarkoitettu örkkejä vastaan. Geraltilla on siis kaksi miekkeä aina kannossa mukana.

 

 

Yenneferin näyttelijätär ja TV-sarjan kuvaukset

Anya Chalotra (Yennefer) purkaa ajatuksiaan erään kohtauksen kuvaamisesta näytellessään Witcher TV-sarjassa.

 

 

Henry Cavill kertoo taistelukohtauksen tekemisestä

Henry Cavill (Geralt) kertoo erään taistelukohtauksen kuvaamisesta näytellessään Witcher TV-sarjassa. Mun mielestä on ihan tosi siistiä, että Henry uppoutuu elokuvantekemiseen tosi syvälle ja hän ymmärtää MIKSI asioita kuvataan tietyllä tavalla. Hän myös osaa kertoa näistä jutuista todella selkeästi — Pointsit Henrylle.

 

 

Andrzej Zapkowski ajatuksia Witcheriin liittyvistä asioista

Tää ei oo oikea haastattelu Andrzejilta, vaan videon on tehnyt kolmas osapuoli (LastKnownMeal), joka analysoi Andrzejin ajatuksia ja kommentteja — esimerkiksi siitä kun Zapkowskin materiaalia adaptoidaan eri medioihin; kuten Witcher TV-sarjaksi.

 

 

Witcher TV-sarjan pukusuunnittelu

Samalta tekijältä (kuin yllä oleva video) analysointia Netflixin Witcher TV-sarjan puvustuksesta.

 

 

 

Noituri (Witcher) TV-sarja saa jatkoa

Ei tämä Noiturin ensimmäinen kausi mikään maailman menestys tai 5/5 -sarja ollut, mutta erittäinkin hyvä (ehkä jotain 3,5/5) ja katsottava! Innolla odotan kyllä Season 2:sta ja mihin sarja tulee menemään + kuulin, että Netflixillä on suunnitteilla Noiturista jopa 7 tuotantokauden mittainen eeppinen TV-sarja — NICE! Tää tuntuu vähän Game of Thronesin korvaajalta — mikä on kyllä hyvä juttu eihän siinä. Jotakin hyvää, mitä taas odottaa.

Witcher TV-sarja näyttelijä, Henry CavillNautin kovasti nimittäin Witcher 3 – The Wild Hunt pelistä, niin en odota mitään huonoa ainakaan (TV-sarjan) tarinan puolesta. Peli on (tietenkin) aivan eri asia kuin TV-sarja, mutta positiiviset odotukset on silti kaikkeen Witcheriin liittyvästä. Toivottavasti TV-sarjan luojat osaavat hyödyntää Witcher -kirjojen tarinapohjaa ja maailmaa yhtä hyvin Witcher -pelin luojat. Just hoping so.

Osta Witcher 3 - The Wild Hunt peli

Täältä voit ostaa suhteellisen hyvään hintaan Witcher 3 – The Wild Hunt -pelin CD-avaimen. Suosittelen erittäin vahvasti pelaamaan jossain kohtaa Witcher 3 -pelin läpi — aivan törkeän kova peli!
Lue muita kirjoittamiani artikkeleita

Jaa artikkelia eteenpäin jos koet sen hyödylliseksi!


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA mun YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat ILMAISIA efektejä Action VFX:ltä!

free-dust-waves

Voit tykätä myös näistä