Etusivu Blogi Arvostelussa: Hestia HBQ Q67 langattomat Bluetooth kuulokkeet AliExpressistä

Arvostelussa: Hestia HBQ Q67 langattomat Bluetooth kuulokkeet AliExpressistä

kirjoittanut Johe
HBQ-Q67-Bluetooth-5.0-langattomat-nappikuulokkeet

Hestialta hyvät langattomat kuulokkeet!

Ajauduin ostamaan pari kuukautta sitten KYMMENELLÄ EUROLLA (!) ihan todella hyvät Bluetooth kuulokkeet (Hestia HBQ Q67 -kuulokkeet). Kirjoitin keväämmällä artikkelin AIEMMIN ostamistani langattomista kuulokkeista — ja ja — siitä meni jonkin aikaa niin sain kyseisten kuulokkeiden myyjältä erään viestin, jossa luki, että ”hei, ostit meiltä aikasemmin langattomat kuulokkeet ja meiltä olis nyt uus versio saatavilla kuulokkeista! Saisit sen nyt tarjoushintaan n. 10€ jos nyt ostat.

NOH — en kauaa tätä miettinyt vaan ostin kuulokkeet, koska tottakai tsekkasin uuden kuulokkeet läpi ja selvisi sen verran että niiden pitäisi olla (toki) paremmat kuin edeltäjänsä yms. + tosiaan saisin ne nyt suhteellisen halvalla (normaali-hinta näillä kuulokkeilla oli silloin about 24€ siis).

Tämä artikkeli kertoo juurikin näistä uusista kuulokkeista (HBQ Q67 -kuulokkeet), jotka sain huokeasti 10€:lla!

Kuulokkeiden plussat ja miinukset

Pidemmittä puheitta, hypätään asiaan; eli nyt ensin muutama positiiviinen puoli kuulokkeista ja sitten pari negatiivista juttua. Miten kuulokkeet ovat kohdelleet ostajaansa — rehellisesti PLUSSAT () JA MIINUKSET (—).

Lisälukemista

Jos kaipaat eri vaihtoehtoja kuulokkeista, tein artikkelin jokin aika sitten AliExpressin MYYDYIMMISTÄ langattomista nappikuulokkeista — lukase ihmeessä se läpi.

 

Hestia HBQ Q67 Bluetooth 5.0 Langattomat kuulokkeet — plussat ja miinukset

 

Eeppinen äänenlaatu

Kuulokkeiden ensimmäinen PLUSSA on, että HBQ Q67 -kuulokkeissa on kyllä kielttämättä hyvä äänenlaatu. En osaa äkkiseltään sanoa mitään kriteeriä tai vertailukohtaa — mutta omasta kokemuksesta toki voin kertoa: itsehän kuuntelen musiikkia päivät pitkät, sävellän, teen videoita, suunnittelen musiikkia ja soitankin vielä, eli kuulen kyllä sen että jos ÄÄNI ON HUONO. Mun korvaan nää soi erittäin hyvin — ja bassoakin löytyy.

 

Kuulokkeet ovat vedenkestävät

Ainakin kuvauksessa kerrotaan, että kuulokkeet ovat vedenkestävät ja tähän olen yrittänyt luottaa. Oon kuulokkeet päässä tehny kaikenlaista; juossu / kävelly sateessa ja käyny suihkussa, plus nämä ovat erittäin usein esim. hiestä märät (koska juoksen) — eivätkä kuulokkeet ole menneet rikki. Uskotaan kuvausta, että ovat IPX5 -vesitiiviit!

langattomat-kuulokkeet-vesitiiviit-ipx5

 

NOPEA & automaattinen yhdistäminen

AI ETTÄ — tää on kyllä niin kova juttu. Kun otan kuulokkeen laturiboksista pois, niin nää on kerinny yhdistymään mun puhelimeen ennen kuin kerkeän laittamaan ne korvaan! Nää on oikeesti ihan todella nopeet yhdistymään puhelimeen. Period.

hbq-q67-kuulokkeet-yhdistyvat-erittain-nopeasti-puhelimeen

Aikaisemmin EI OLLUT näin heleppoa

Tää on siis sikäli cool, koska mulla on tosiaan ollu kahdet langattomat nappikuulokkeet jo aikaisemmin, jotka EIVÄT ole olleet läheskään näin nopeita (yhdistymään puhelimeen). Esimerkiksi; ensimmäisten ostamieni kuulokkeiden kanssa joutui välillä oikeesti taistelemaan, että ne sai yhdistymään puhelimeen: välillä joutui pistämään kuulokkeista virtaa päälle / pois, laittamaan puhelimesta bluetoothia päälle & pois — tai ”unohtamaan” kuulokkeet ja taas ”muistamaan” (eli liittämään uusi laitepari puhelimeen) YMS.

Noh, kaikenlaista — tää varmaan kuulostaa pieneltä asialta — mutta nää on näitä, elämän pieniä iloja (että nyt yhdistäminen toimii moitteetta).

 

Laturiboksin LED-näyttö

Tää on pieni asia, mutta aika jees silti: HBQ Q67 -kuulokkeiden laturiboksissa on LED-näyttö, josta näet paljonka akkua on jäljellä. Ja tosiaan, mun aikaisemmissa kuulokkeissa EI OO OLLUT itseasiassa minkäänlaista näyttöä, joten tästä on paljon selkeämpi tutkailla paljonka akkua on boksissa jäljellä.

led-naytto-kuulokkeet-hbq-q67-langattomat

 

Akku kestää hyvin

Akku näissä kyllä kestää justiinsa niin pitkään kun on luvattukin (eli 3,5h). Pystyn kuuntelemaan bussimatkat esim. Jyväskylästä Helsinkiin (keskimäärin 3 -4h) ja kuulokkeesta alkaa loppumaan vasta Helsinkiin saavuttuani. Koska kuuntelen yhdellä kuulokkeella aina kerrallaan, niin laitan kuulokkeen (josta virta loppui) takaisin laturiboksiin ja otan toisen kuulokkeen korvalle! Kuuntelu ei pysähdy — nice.

hbq-q67-langattomat-nappikuulokkeet-akku-kesto

 

— Kuulokkeet pätkivät välillä

Nyt kun oon pidempään näitä käyttänyt, niin tuntuu että HBQ Q67 -kuulokkeilla on hyvät — ja huonot kautensa. Tarkoitan tällä sitä, että joskus kuulokkeet pätkivät riippumatta siitä missä olen tai mitä teen — eli oonko kotona, kaupungilla, juoksemassa tms. ja joskus taas kuulokkeet toimivat erittäin hyvin — ilman pätkimistä, pitkäänkin.

Enkä oikein tiedä mistä tämä pätkiminen johtuu — mun puhelimesta, bluetooth-versiosta, itse kuulokkeista vai häiritseekö kenties jokin ulkoinen tekijä yhteyttä kuulokkeiden ja puhelimen välillä — vai mikä siinä on? Pätkimiseen kun voi vaikuttaa tuhat asiaa.

bluetooth-5.0-stabiili-yhteys

Pätkimistä on ollut ennenkin

HUOMIONA VAIN — että tämä ”pätkimis-asia” on tosin esiintynyt KAIKISSA mun omistamissani kuulokkeissa, että tuota.. se ei vaan oo niinku NÄIDEN kuulokkeiden ongelma. Mites, pätkivätkö SUN langattomat nappikuulokkeet?

 

— Ei pysty puhumaan puheluita kunnolla

Jeah, luulin jo että tämä homma meni jo vähän parempaan suuntaan — mutta en pysty vieläkään luottamaan 100% siihen, että vastaanottaja kuulisi selkeästi ja kaiken mitä puhun kun olen esimerkiksi kaupungilla (kun yritän siis puhua kuulokkeiden kautta puhelua). Kyllä näissä hintsun verran parempi KUULUVUUS on kuin esimerkiksi edellisissä AliExpressistä ostamissani kuulokkeissa — mutta ei nää vieläkään täydellisesti toimi.

handsfree-kuuluvuus-kuulokkeet-langattomat-hbq-q67

Hauskaa on, että kuulokkeiden kuvauksessa on tämmönen ilmotus, että niissä olisi paranneltu kuuluvuutta yms jne. mutta siltikään ei ainakaan oo mun kohdalla toteutunut tämä juttu. Tai sitten mä vaan satuin saamaan HBQ Q67 -kuulokkeista jotkut ”maanantai-kappaleet”. Eipä sitä toisaalta kannata odottaa kuuta taivaalta, kun kuulokkeet maksavat alta parikymppiä.

 

Kun otat kuulokkeet käyttöön

Hei, huomasin tällasen pikku-jutun kun otin uudet kuulokkeet käyttöön. Kun / jos kuulokkeet eivät lataudu laittaessasi niitä laturiboksiin — niin se johtuu siitä että kuulokkeiden POHJASSA ON SUOJAMUOVI! Ota suojamuovi irti niin ne latautuvat kunnolla.

Osta kuulokkeet

Mikäli haluat nämä kuulokkeet, voit ostaa ne tosiaan AliExpressistä. Tässä linkki kuulokkeisiin »

 

Overall-konkluusio

Eipä mitään, nää on heittämällä parhaat bluetooth kuulokkeet mitkä mulla on ollu ja sain nää oikeesti törkeen halvalla (10€). Normaalisti — tai yleensä langattomista nappikuulokkeista joutuu kuitenkin pulittamaan sen 50€ – 200€! Tuohon hintahaarukkaan verrattuna nää on kyllä sikahalvat — ja jopa hyvät. Vahva suositus siis — ja ovat hintansa väärti aivan varmasti! 🙂

Kuten jo mainitsin, eipä sitä kannata odottaa kuita taivaalta putoaviksi, jos kuulokkeet maksavat alta parikymppiä.

 

Lue aikaisempia artikkeleitani:

Kiitos lukemisesta! Jaa artikkelia eteenpäin jos koet sen hyödylliseksi!


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA meittin YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat Action VFX:n SÄÄ -elementeistä 25% hinnasta pois!

Voit tykätä myös näistä