Etusivu Blogi Paras puhelin vuonna 2019: OnePlus, Xiaomi & Google

Paras puhelin vuonna 2019: OnePlus, Xiaomi & Google

kirjoittanut Johe
oneplus-7-puhelin-paras-puhelin-2019

Paras Android-puhelin vuonna 2019

Uusia älypuhelimia tulee iso liuta vuosittain. Puhelimien tulvassa on vaikea pysyä skarppina ja tietää mistä saat parhaan mahdollisen vastikkeen rahoille — hyvällä hinta-laatu suhteella! Paras puhelin vuonna 2019 tulee mielestäni OnePlussalta — sen jälkeen Xiaomi ja Google.

Koska seuraan ja tutkin jatkuvasti suurimmalta osalta valmistajilta tulevia normaaleja- & lippulaivapuhelimia, ajattelin alkaa pitämään tällaista ”Vuoden parhaat puhelimet” -tsekkausta — ainakin vuosittain — ellen jopa useammin.

paras-puhelin-2019-hinta-laatusuhdeTässä nyt tsekataan tämän vuoden (2019) parhaat puhelimet, mitä mulle on tullut vastaan! PLUS – nää on sellasia puhelimia mitä ITE VOISIN MIETTIÄ OSTAVANI JOS MULLA EI OLIS ONEPLUS -PUHELINTA! Kahtele lista alta ja tuumi, oisko niistä joku sullekin hyvä!

Huom!

Applen puhelimia en listaa tähän, koska mulla ei oo juurikaan kosketuspintaa Applen vehkeisiin. Tiedän kyllä niistäkin aika paljon, koska katson uusien puhelimien esittely/arvosteluvideot — mutta joo, silti en niitä tähän artikkeliin laittaisi. Plus ne ovat mun mielestä ylihintaisia siihen nähden, mitä saat sillä hinnalla.

Aina mielessä paras hinta-laatusuhde

Pidä mielessä, että toimin aina niin — että mitä tahansa oon ostamassa, tutkin ja etsin rahoilleni parhaan hinta-laatusuhteen omaavan tuotteen.

 

Parhaat älypuhelimet vuonna 2019. Missä puhelimissa on paras hinta-laatusuhde?

 

OnePlus 7 Pro & OnePlus 7

OnePlus -puhelimista oon jutellu aikaisemminkin ja jos mun juttuja oot seurannu niin oon OnePlussan ehkä suurin kannattaja. Mulla on itsellä OnePlus 6 — ja se on suoraan sanottuna yksi PARHAISTA TEKNISISTÄ VEHKEISTÄ mitä omistan — period! Ihan siis mahtava puhelin — ja ostan seuraavana OnePlus 8 kun se tulee myyntiin. Sitäpä odotellessa. OnePlus 7 Pro on paras puhelin vuonna 2019!

Osta OnePlus 7-puhelin

Voit ostaa OnePlus 7 tai OnePlus 7 Pro:n Elisalta, tai tilata Dustinilta, Gearbestistä tai Amazon.de:stä.

 

Xiaomi: Pocophone F1 & Mi 9T Pro

Pocophone F1 on OnePlussan kilpailija

POCOPHONE F1 on kyllä suoraan sanottun yksi suorista kilpailijoista OnePlus 7:lle! Xiaomin Pocophone F1:ssä on HINTA-LAATUSUHDE KOHDALLAAN! Saat about 300-400 eurolla periaatteessa samat ominaisuudet kuin OnePlus 7 – joka maksaa kuitenkin 600€ keskimäärin! Suhteellisen kova mun mielestä!

Osta Pocophone F1-puhelin

Voit ostaa OnePlus 7 tai OnePlus 7 Pro:n Elisalta, tai Amazon.de:stä.

 

 

Xiaomi Mi 9T Pro (Redmi K20) on hullun kova!

Mi 9T Pro -puhelimessa (Xiaomilta) on MYÖS hinta-laatusuhde erittäin kohdallaan! Puhelin on myös pirun hieno. En listaile tarkkoja speksejä tähän vaan voit tsekkailla ne muualta.

Osta Mi 9T Pro -puhelin

Voit tilata Xiaomi Mi 9T:n Amazon.de tai Gearbest.comista.

 

Google Pixel 3 XL & Google Pixel 3

Googlen vehkeitä oon seuraillu myös ja tää Pixel -sarja on todella kova kilpailija näiden muiden joukossa! Nyt Pixel -sarjasta on julkaistu tosiaan Google Pixel 3 XL ja Google Pixel 3 -versiot. Lue puhelimen spekseistä tarkemmin alta löytyvistä linkeistä. Pixel -sarja on pikkasen siinä rajoilla onko se liian kallis (mulle), mutta — no, laitoin nämä nyt vielä tähän.

Osta Google Pixel -puhelin

Voit ostaa Goolen Pixel -puhelimen Dustinilta tai Amazon.de:stä.

 

Mitkä puhelimet jäivät (just ja just) pois tältä listalta?

Huawei P30 Pro

Tän puhelimen hinta on samoissa luokissa kuin OnePlus 7 Pro ja Google Pixel 3 XL, eli jos sulla on varaa niin tämä on erittäin varteenotettava vaihtoehto! Jätin tämän puhelimen pois tästä listauksesta kuitenkin tuon Huawein kauppakielto-homman takia. Anyways — tässä puhelimessa on erittäin kehuttu kamera ja kun itsekin tätä kokeilin liikkeessä, puhelin toimi erittäin sulavasti. Myös kaverit ovat kehuneet.

Huom!

Toki Huawein suhteen kannattaa olla tietoinen tästä Trumpin Huawei / Kiina kauppakielto -hommasta! Tää kauppakielto -asia laskee mun todennäköisyyttä ostaa Huawein puhelin, mutta se ei silti poista sitä totuutta että ne ovat hyviä ja tehokkaita puhelimia.

 

Samsung Galaxy S10+

Liian kallis mun mielestä — ugh. Minkäs teet kun olet köyhä työssäkäyvä 😉 heh, tuota mutta joo — varmasti erittäin hyvä vehje ja ominaisuudet aivan kultaa, mutta liian kallis mulle!

 

Oppo Fine X

Oppoja oon seurannu kans pitkään ja niiden meno on parantunut viime vuosina. Oppo Find X on vissiinkin aivan todella hieno ja tehokas puhelin — mutta hinta kun kipuaa lähemmäs tuhatta euroa, mun on vaikea enää ostaa sellaista puhelinta. Enkä oikein edes löytänyt tätä puhelinta mistään kaupasta — on vaikeasti saatavilla.

Kaikki Applen vehkeet jäivät myös pois tältä listalta.

 

Totean taas: OnePlus on pirun hyvä puhelin

Eipä mitään — eniten noista puhelimista joita listasin ylle mua kuumottelis kokeilla / ostaa (OnePlussan 7 lisäksi) on noi Xiaomin puhelimet! Pocophone vaikuttaa ainakin arvosteluiden perusteella erittäin hyvältä puhelimelta — kun miettii puhelimen HINTAA. Huhhuh.

oneplus-7-pro-puhelin-osta-parhaat-puhelimet-2019Toistan kuitenkin itseäni; OnePlussan puhelimet ovat olleet parasta tekniikkaa mitä oon omistanu — PERIOD. Kyllä saa olla erittäin hyvä puhelin että menee OnePlussa ohi! Ainiin, kohtahan julkistetaan jo itseasiassa OnePlus 7T!

Kiitos lukemisesta! CHEERS!

Lue aikaisempia artikkeleitani:

Kiitos lukemisesta! Jaa artikkelia eteenpäin jos koet sen hyödylliseksi!


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA mun YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat ILMAISIA efektejä Action VFX:ltä!

free-dust-waves

Voit tykätä myös näistä