Etusivu Blogi Youtube Rewind 2018 on virallisesti Youtuben EI TYKÄTYIN video — mitä tapahtui?

Youtube Rewind 2018 on virallisesti Youtuben EI TYKÄTYIN video — mitä tapahtui?

kirjoittanut Johe
youtube-rewind-2018-thumbs-down

Youtuben eniten dislaikatuin video

Mitenkä meni niin kuin näin omasta mielestä?

Kirjoittaessani tätä artikkelia, Youtube Rewind 2018 -videolle on painettu ”ei tykkää / dislike” yli 12 MILJOONAA kertaa. Tämä dislaikkauksien määrä tekee tämän vuoden Rewindista yhden maailman ei-tykätyimmistä videoista. Nicely done. Tätä paikkaa on  aiemmin pitänyt Justin Bieberin vuoden 2010 kappale ”Baby”, jolla on pikkasen alta 10 miljoonaa dislaikkia. Hauskaa tässä on se että Baby on tehnyt kyseisen lukeman about kahdeksassa vuodessa, kun tämän vuoden Rewind teki sen alle parissa viikossa.

No, sen siitä saa kun täyttää Rewindin mainoksilla ja muulla — ainut hyvä juttu alussa oli Will Smith ja muutama muu juttu. Ennen kuin mennään Youtubettajien kommentteihin tämän vuoden Rewindista, katsokaa toki itse video ja luokaa mielipiteenne asiasta ensin itse.

Ladies and gentlemen; Youtube Rewind 2018

Semmosta.

Pidemmittä puheitta siirrytäämpä suoraan kommentteihin.

Marques Brownleen ajatukset Youtube Rewind 2018:sta:

Marquessilla oli erittäin hyvää analysointia videosta. Tsekkaile alta.

Casey Neistatin kommentit

Casey YRITTI olla videon puolellakin, koska hän tuntee tekijöitä ja kuvaustilanteessa/paikalla oli todella hauskaa, mutta hänestäkin paistaa läpi että nyt ei mennyt asiat ihan putkeen.

PewDiePien arvostelu asiasta:

En suosittele muutoin seuraamaan PewDiePietä (hänellä on aina aika-ajoin vähän arveluttavaa sisältöä kanavallaan), mutta vilkaiskaa hänen kommentit Youtube Rewindista — olivat ihan hauskoja.

Toivottavasti parempaa on luvassa tulevaisuudessa

Itsehän tykkäsin aikanaan todella paljon vuoden 2012 Rewindista (tämä taitaa olla ensimmäinen koskaan tehty Youtube Rewind), joka oli tehty Gangnam Stylen & Call Me Mayben tahtiin. Vuoden 2012 Rewindissa oli muutenkin jotakin sitä, mitä Youtube Rewindissä pitääkin olla; Youtuben sen vuoden kuumimmat aiheet yhdistettynä Youtubettajiin pitämässä hauskaa. Videolla on sielua.

Vaikka Gangnam Style on kuinka kulutettu biisi, tästä Rewindista tulee hyvälle mielelle vieläkin. No, toivottavasti tämä meininki jatkuisi tulevaisuudessakin. Eipä mulla muuta tällä kertaa.

Lue ihmeessä myös aikaisempia artikkeleitani Youtubesta:


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA mun JouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat Action VFX:n SÄÄ -elementeistä 25% hinnasta pois!

Voit tykätä myös näistä