Etusivu Blogi ILMAISET & selaimessa toimivat kuvankäsittelyohjelmat — tässä 6 hyvää vaihtoehtoa

ILMAISET & selaimessa toimivat kuvankäsittelyohjelmat — tässä 6 hyvää vaihtoehtoa

kirjoittanut Johe
ilmainen-kuvankasittelyohelma-kuvanmuokkaus-tietokone

Lisää hyviä ONLINE -kuvankäsittelyohjelmia

Heissan — kävin tutkailemaan tätä ”ilmainen selaimessa toimiva kuvankäsittelyohjelma” -aihetta nyt uudestaan näin vuonna 2019, ja löytyi ihankin hyviä vaihtoehtoja joista ajattelin tässä artikkelissa turista. Käsittelin samaista aihetta viime vuonna (2018) eli ”7 ILMAISTA ja parasta kuvankäsittelyohjelmaa, joita käytät suoraan selaimessasi” ja ja — on aika päivittää tilannetta: katsotaan siis uudet löydökset.

kuvanmuokkaus-kuvan-muokkaaminen-editointiohjelma

Nollabudjettimeininki kunniaan

Yeah, JOS sulla sattuu olemaan niin sanotusti lompakko tiukasti kiinni, tai sulla ei ole vain pääsyä juuri nyt käyttämään Photoshoppia, ei huolta. Katsastele alla olevat ilmaiset ja uudet löytämäni kuvankäsittelyohjelmat — jotka toimivat tosiaan suoraan selaimessa. Niillä voit tehdä välttävää ja jopa ihan hyvääkin perus-kuvanmuokkausta.

Lisälukemista

Ennen kuin tsekkaat alla olevat ohjelmat, pistä välilehteen kirjoittamani artikkeli josta löydät 3 parasta & ilmaista TIETOKONEELLE LADATTAVAA kuvankäsittelyohjelmaa.

Kiinnostaako opetella Adobe PHOTOSHOPIN käyttöä?

Sain vähän aika sitten valmiiksi pidemmän luokan Adobe Photoshop -tutoriaalin nimeltä Adobe Photoshopin PERUSTEET. Kahtele jos on aikaa, se kestää yli pari tuntia mutta siinä on kyllä asiaa alusta loppuun saakka.

 

Noniin — Kolme hemmetin hyvää & loput ihan OK ilmaista online-kuvankäsittelyohjelmaa

 

1. SumoPaint — GIMP:in tasoinen kuvaeditointiohjelma

sumopaint-ilmainen-kuvankasittelyohjelma-paint-editoi-kuvia

Sumomaisen positiivinen yllätys

SUMOPAINT — hah. SumoPaint nousi ykköseksi tässä listassa sen valtavan ominaisuusmäärän takia: se tuntui nimittäin melkein kuin Gimppiä tai (etäisesti) Photoshoppia olisi käyttänyt, mutta SELAIMESSA — ja ilmaiseksi. SumoPaintissa on mm. TASO-ominaisuus eli voit muokata kuviasi tasoissa, mikä on Photoshopista tuttua.

En ala SumoPaintin ominaisuuksia sen kummemmin tässä luettelemaan, kunhan totean vaan että käy ihmeessä testaamassa! Epic sh*t.

 

2. Ribbet — eeppinen kuvanmuokkausohjelma

ribbet-ilmainen-selaimessa-toimiva-kuvankasittelyohjelma

Ribbetissä oli laadukas käyttöliittymä

Ribbetistä jäi erittäin hyvä fiilis kun sitä testailin. Tässä ilmaisessa kuvankäsittelyohjelmassa oli Erittäin laadukas käyttöliittymä ja sitä oli mukava käyttää — ominaisuuksista puhumattakaan — sen takia Ribbet on tässä listassa heti jaetulla ykkössijalla eli kakkosena. Käy ihmeessä kokeilemassa. Ribbetin saat ilmeisesti ladattua puhelimeesi myös.

Hitsin vitsit kun en tajunnut tätä viime vuonna kun kirjoittelin edellistä artikkelia tästä samasta aiheesta — Ribbett nimittäin kuuluisi ehdottomasti sen artikkelin ”parhaisiin” kuvaeditorieihin.

 

3. iPiccy — todella kivaa kuvaeditointia

ipiccy-ilmainen-kuvanmukkausohjelma

Erittäin hyvä vaihtoehto!

iPiccy oli erittäin kova kanssa — menee about samaan kastiin Ribbetin kanssa, mutta oli silti hivenen huonompi — mutta kuitenkin ilmainen kuvankäsittelyohjelma monilla kymmenillä ominaisuuksilla varustettuna, which is nice!

 

Lisälukemista part 2

Tähän väliin vinkkaan, että tsekkaa UUSIN kirjoittamani artikkeli jossa turisen sivustoista, joista saat ladata ILMAISIA kuvia, joita voit käyttää missa tahansa projektissa (henkilökohtaisessa tai markkinointitarkoituksessa).

 

4. imgPro — ihan OK hätävara

imgpro-ilmainen-kuvankasittelyohjelma

Perus kuvankäsittelyohjelma ilman hienouksia

ImgPRO on ilmainen online-kuvankäsittelyohjelma ja erittäin helppokäyttöinen sellainen. Sun ei tartte rekisteröityä, jotta sitä voisi käyttää ja ohjelma tarjoaa muutamia ihan hyviä tehosteita + pystyt muokkaamaan valokuvia suoraan selaimessasi. Ei mene ihan samaan kastiin kuin nuo ylemmät online-editorit — mutta on siis perus kuvanmuokkain.

 

5. FreeOnlinePhotoEditor — välttävä hätävara

free-online-photo-editor-ilmainen-kuvankasittelyohjelma-online

Ilmainen, mutta hieman kökkö

No jos ei muuta niin ainakin hemmetin HYVÄN DOMAIN-NIMEN (eli verkkosivuosoitteen) on tämän ohjelman tekijä saanut itselleen. Tässä kuvankäsittelyohjelmassa oli periaatteessa samoja ominaisuuksia kuin yllä olevissa ja sai vielä ilman rekisteröitymistä ladattua muokatun kuvankin itselleen, mutta pakko valittaa käyttöliittymästä ja mainosten määrästä.

Suoraan sanottuna en suosittele tätä ykkösvaihtoehdoksi käytettäväksi — jos kaikki muut sivustot maailmassa kaatuvat niin käytä tätä sit. Listaan sen tänne silti siinä mielessä, että me kaikki tietäisimme sen olemassaolosta.

 

 

6. piZap — hyvä ilmainen kuvankäsittelyhjelma, mutta —

pizap-selaimessa-toimiva-kuvankasittely-kuvakollaasi

Elämä voi olla pienestä kiinni

Tämä ohjelma olisi muutoin mennyt vähän ylemmäs tässä listassa, MUTTA tänne piZappiin tarvitsee valitettavasti rekisteröityä, jotta saat ladata muokkaamasi kuvan koneelle. Muuten siis tämä ilmainen kuvankäsittelyohjelma oli erittäin hyväkin ei siinä, mutta ”ylimääräisten” tunnusten luominen voi olla monille kynnyskysymys (kuten esim. itselleni) — että haluaako ohjelmaa käyttää ollenkaan. No, jokainen voi tehdä oman valintansa. Ja oikeestaan tän syyn takia tää on viimeisenä tässä listassa.

 

Ilmaiset kuvankäsittelyohjelmat” on suht haettu aihe (Googlessa)

Nippelitietona — mun edellinen artikkeli tästä samaisesta aiheesta on noussut LUETUIMMAKSI artikkeliksi (keskimäärin 4000 sivunäyttöä per kuukausi) täällä mun blogissa. Ilmeisesti ihmisillä ei ole joko varaa / aikaa /  haluja opetella maksullisia ”isompia” kuvankäsittelyohjelmia ja he etsivät näitä ilmaisia — ja helpompia keinoja muokatakseen simppelisti kuvia. Tästäkin syystä listaan nyt vähän päivitystä tähän ohjelmalistaukseen.

ilmainen-kuvanmuokkausohjelmaJees, mutta tässäpä nyt tosiaan viimeisimmät (tämän vuoden) kuvankäsittelyohjelma -löydökset, mitäpä mieltä olit näistä? Kommentoi ihmeessä alle.

Muuta ilmaista?

Jos meni yläpuolella ohi suun, lue ihmeessä aikaisempi artikkelini tästä samasta aiheesta (ilmaiset netissä toimivat kuvankäsittelyohjelmat). Tsekkaa mm. myös täältä mestat, joista saat ladattua ILMAISIA VIDEOITA rojektejasi varten.

Lue muita artikkeleitani:

Eipä mittään — kiitoksia vaan lukemisesta!


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA meittin YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat ILMAISIA ääniefektejä Action VFX:ltä!

free-explosion-sound-sfx

Voit tykätä myös näistä