Etusivu Ilmaiset asiat & mestat Ilmaisia kuvia — 6 ILMAISTA kuvapankkia — vieläkö näitä riittää?

Ilmaisia kuvia — 6 ILMAISTA kuvapankkia — vieläkö näitä riittää?

kirjoittanut Johe
peukalo-ylos-thumbs-up-hyva-meininki

Lisää ilmaisia kuvia!

No ette ikinä arvaa mistä aiheesta taas kirjoittelen — no ”mistä voit ladata ILMAISIA KUVIA!” Näitähän mestojahan löytyi vielä vaikka kuinka paljon. En kyllä hetkeen ole tästä aiheesta kirjoitellutkaan, koska lupasinkin ETTEN kirjoittaisi jos ei oikeasti löydy hyviä paikkoja, joista ladata ilmaisia kuvia.

Kriteerit ylittyivät

Tähän artikkeliin päätyneiden kuvapankkien kriteerit kuitenkin ylittyivät (ihan huonoista kuvapankeista). Alta löytyvissä kuvapankeissa on kuitenkin jopa ETSI-toiminto, sivustoissa on kiva/siisti käyttöliittymä, kuvia oli suht paljon, ilmaiset kuvat ovat suht laadukkaita ja kuvia löytyi niin joistakin jopa CCO -lisenssillä — eli ”tee kuvilla mitä haluat” -tyyppisesti.

Muita / parempia ilmaisia kuvapankkeja

Ennen kuin jatka tämän artikkelin lukemista — kantsii lukasta läpi pidempiä sepustuksiani aikaisemmista artikkeleista: 8 eeppistä kuvapankkia- & 5 parasta kuvapankkia, joista saat ladattua ilmaisia kuvia. Ja toki — löydät noista artikkeleista PARHAAT kuvapankit, joita käytän.

Mutta — ilman sen kummempia selityksiä (enää) niin mennäämpä asiaan.

 

6 ilmaista (varteenotettavaa) kuvapankkia, joista saat ladata kuvia henkilökohtaiseen ja kaupalliseen käyttöön

YRITIN laittaa näitä ”jonkinlaiseen paremmuusjärjestykseen”, mutta en nyt sit lopulta tiedä onko ne missään järjestyksessä. No — tsekkaile läpi.

 

1. StockVault – tosi hyvä mesta

stockvault-free-images-photos-ilmainen-kuvapankki

Äläpä mittään — parhaana uutena paikkana laitan tähän StockVaultin. Tykästyin tähän paikkaan samantien kun tulin tänne ja kun etsin mm. itselleni tärkeillä hakusanoilla (computer, laptop business, success, people yms.) niin kuvia löytyi aika kivasti. Lue paikan lisensseistä täältä.

Tää mesta (StockVault) on nyt ollu mulla sellasessa käytössä, että tästä voisi tulla jopa yksi vakiovälilehdistäni.

 

2. ISO Republic – iha OK mesta

isostock-free-images-ilmaisia-kuviaTästä mestasta löytyi IHAN OK:sti kuvia — ei niin paljoa kuin ylemmästä, mutta kuitenkin. Kaikki kuvat on ainakin näyttänyt olevan CCO-lisenssillä, eli mitään merkintöjä kuvien käytöstä ei tarvita. Kiva käyttöliittymä ja selkeä sivusto on aina plussaa.

 

 

3. PICoGraphy – hyvä hyvä hyvä

picography-awesome-free-images-photos-ilmaisia-kuviaKuvat CCO-lisenssillä, nice. Kuvia löytyi ihan OK:sti taas ja kuvat ovat jopa ERILAISIA kuin muissa kuvapankeissa. Monesti ilmaisista kuvapankeista löytyy nimittäin kaikista vähän samoja kuvia.

 

4. PhotoPin – iha OK

photopin-free-photos-ilmaiset-kuvat-kuvapankkiKiva käyttöliittymä, helppo etsiä uusia kuvia, kuvia löytyy suht paljon — ainut täällä paikassa on että joudut antamaan krediittiä kuvien käytön yhteydessä. Lue käyttöohjeet tarkasti täältä.

 

5. StokPic – yhden miehen hyvä kuvapankki

stokpic-ilmaisia-kuvia-free-imagesTää on käytännössä yhden miehen (ilmeisesti) Ed Gregoryn pitämä kuvapankki, josta saat kaikki kuvat ilmaiseksi, voit käyttää niitä missä haluat — ilman krediititiä ja niin edelleen. Eipä mittään — erittäin hienoja kuvia StokPicistä löytyy eli jos et mistään noista aiemmin mainituista kuvapankeista löydä haluamaasi, niin käy tsekkaa StockPic!

 

6. Dreamstime Free Pictures -osio

free-images-dreamstime-photosJoo, tää on Dreamstimen oma FREE PICTURES -osio josta saat nimensä mukaan (taas kerran) ilmaisia valokuvia / kuvia. Ei mitään ihmeellistä, eikä NIIN iso paikka anyways, mutta halusin sen kuitenkin tähän artikkeliin laittaa.

 

 

BONUS: Pixbuster — Suomalainen ilmainen kuvapankki

Kaikki Pixbusterin kuvat on ottanut ja omistaa yksi pohjoismainen ammattivalokuvaaja Juha Tuomi, joten tekijänoikeusasioissa ei pitäisi olla hässäkkää. Kuvia voi käyttää niin omassa kuin kaupallisessa tarkoituksessa. Viittauksia ei tarvita, mutta se on erittäin suotavaa. Käy tsekkaamassa Pixbuster!

ilmainen kuvapankki pixbuster

 

 

Meitsin TOP 4 -kuvapankit (Youtube-video)

Mainitsen vaan, että oon tehny tästä samaisesta aiheesta videon mun Youtubekanavalle. Tsekkaa videolta ajatuksiani ilmaisista kuvapankeista.

 

No vielähän niitä riitti!

Ilmaisten asioiden äärellä käytiin taas. Nää paikat on — no, sanotaanko näin että ”jatkoksi ilmaisten kuvapankkien listaan.” Jos et vaikka LÖYDÄ kuvaa, jota olet etsimässä jo sun vakiokäytössä olevista kuvapankeista — näistä mestoista voit löytää uusia mahdollisuuksia. You know.

Sanoin joskus vuosi sitten, että keräilen tänne blogiin kaikkia parhaita mestoja joista saa ILMAISEKSI asioita. Nyt niitä alkaa jo vähän olemaan. Toivottavasti löydät etsimäsi! Ja ja — Kiitoksia taas lukemisesta!

Tarttetko ilmaisia videoita?

Tsekkaa tästä artikkelista parhaat mestat, joista saat ladattua ILMAISIA VIDEOITA projektejasi varten.

Jees, lukase ihmeessä aikaisempia artikkeleitani:


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA mun YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat ILMAISIA efektejä Action VFX:ltä!

free-dust-waves

Voit tykätä myös näistä