Etusivu Blogi Osta SÄHKÖPOTKULAUTA — tässä 6 sivustoa, joista voit ostaa oman sähköpotkulaudan

Osta SÄHKÖPOTKULAUTA — tässä 6 sivustoa, joista voit ostaa oman sähköpotkulaudan

kirjoittanut Johe
Osta sähköpotkulauta omaksi

Sähköpotkulauta on kova juttu

Sähköpotkulauta on viime vuosina nopeasti suosiota nostanut trendi. Viimeisimmässä artikkelissani puhuin siitä kuinka ja miksi päädyin ostamaan oman sähköpotkulaudan. Tässä artikkelissa jutellaan siitä, että mistä saat ostettua sähköpotkulautoja — eli katsotaan muutama hyvä verkkosivusto, jotka mulle tuli vastaan kun vertailin sähköpotkulautoja omaan käyttöön. Yeah!

Parin kuukauden tutkimuksen ja vertailun jälkeen ostin tosiaan itselleni oman sähköpotkulaudan. Olen listannut tähän artikkeliin sivustot, joista löytyi varteenotettavia sähköpotkulautoja kun tein vertailua.

Mitä kannattaa ottaa huomioon sähköpotkulautaa ostaessa?

Ootko miettiny oman sähköpotkulaudan ostamista? Tässä artikkelissa kerron huomioita ja asioita, joihin kiinnitin itse huomiota kun vertailin sähköpotkulautoja omaan käyttöön.

 

Osta sähköpotkulauta näistä paikoista

Mistä saat sähköpotkulautoja ostettua? Mitä syvemmälle sukelsin tässä sähköpotkulauta-asiassa (ja sähköpyörä-asiassa) niin sitä enemmän tuli vastaan itse sähköpotkulautoja, tekijöitä ja kauppoja. Oli oikeasti ihan loputon suo tutkia näitä, että mistä saa parhaimman sähköpotkulaudan parhaaseen hintaan jne. — itseasiassa kesäkuusta (2020) lähtien oon siis vertaillu näitä juttuja ja miettinyt, että minkä sähköpotkulauta-valmistajan kelkkaan hyppään.

Tällaisia paikkoja (alla) tuli vastaan kun sähköisiä kulkuvälineitä vertailin.

Sähköpotkulautojen tekniset rajoitteet / tiedot & lakiasiaa

Ennen kuin ostat sähköpotkulaudan, käy lukemassa infoa liittyen sähköpotkulautojen teknisiin tietoihin ja rajoituksiin (ja lakiasioihin) näistä paikoista:

 

Ecofunsies.fi -verkkokauppa — sähköpotkulautojen erikoisliike

ecofunsies - urbaania liikkumista

EcoFunsies verkkokauppa tarjoaa hyvän valikoiman sähkökäyttöisiä kulkuvälineitä. Valikoimassa on eri tyylisiä ja tehoisia sähköpotkulautoja, sekä myös sähkörullalautoja. Valikoimasta löytyy siis todella tehokkaitakin sähköpotkulautoja, mutta nämä maksavat suhteellisen paljon jo. EcoFunsiessiin voi myös ilmeisesti ilmoittaa omista toiveista (sähköpotkulautojen suhteen) ja he auttavat niiden toteuttamisessa – ”se mitä ei ole, se tilataan”.

 

Kicker.fi — Sähkökulkuneuvot kotiinkuljetettuina verkkokaupasta

kicker.fi - sähköpotkulaudat edullisesti

Kicker.fi:ssä on erittäin varteenotettavia sähköpotkulautoja + heillä on selkeät verkkosivut. Löysin ainakin itse heidän sivuiltaan hyvin paljon yleistä tietoa sähköpotkulautoihin liittyen. Harkitsin vakavasti mm. tämän mallin ostamista täältä Kicker.fi:stä — tässä mallissa oli monta asiaa kyllä hyvin.

 

Sähköpotkulaudat.fi — Kätevät sähköpotkulaudat ekologiseen ja hauskaan liikkumiseen!

sähköpotkulaudat.fi - tilaa sähköpotkulauta

Tästä paikasta on aikalailla samaa sanottavaa kuin ylempänä olevasta paikasta (Kicker.fi:stä). Täältä löytyy oikeastaan eri sähköpotkulautoja, mutta muuten samat systeemit — selkeät sivut, täältä saa tärkeää infoa liittyen sähköpotkulautoihin + tämä on suomalainen paikka.

 

Dualtron Megastore (Europe)

Dualtron Megastore Europe - laadukas sähköpotkulauta

Täältä Dualtron Megastoresta ostin oman sähköpotkulaudan! On pakko sanoa, että sain heiltä todella hyvää asiakaspalvelua — aina kun olen laittanut heille viestiä, vastaus on tullut parin tunnin sisään. Mulla oli paketin kuljetuksen aikana mennyt rikki rikki sähköpotkulaudan nopeus-mittari/näyttö ja laitoin tästä HETI viestiä Dualtronin asiakaspalveluun — puoli kymmenen aikaan illalla.

Speedway Mini Pro 4

Hauskaa tässä oli se, että asiakaspalvelusta vastattiin mulle puolen tunnin päästä (samana iltana tosiaan) että ”pahoittelut ja lähetämme sinulle pikimmiten toimivan näytön!”. Sanoisin, että hyvää asiakaspalvelua. Vahva suositus!

Ei toimitusmaksuja!

Lisähuomiona sanon myös: Dualtron Megastoressa oli myös hyvää se että sieltä tilattessa ei tarvitse maksaa toimituskuluja. Nice.

 

Indiegogo.com — Rahoita uusia innovaatioita

Indiegogo - tee löytöjä
Indiegogo:sta löytää yleisesti ottaen usein hyviä, mielenkiintoisia & varteenotettavia tuotteita moneltakin eri alalta. Kun vertailin sähköpotkulautoja (ja sähköpyöriä) täältä löytyi myös niihin liittyen varteenotettavia vaihtoehtoja! Pitkään harkitsin mm. Splach -sähköpotkulaudan ostamista, mutta en sitä kuitenkaan ostanut, koska jenkeistä tilattaessa olisi pitänyt maksaa verot ja tullit tuon sähköpotkulaudan hinnan päälle.

 

Xiaomi Store — Edullisia sähköpotkulautoja

Xiaomi Store - sähköpotkulaudat edullisestiXiaomin kaupan laitan tähän listaukseen, koska Xiaomin esim. Ninebot Segaway -mallit ovat olleet erittäin menestyneitä ympäri maailmaa. Suomen Mi-Storesta saat ilmeisesti tilattua sähköpotkulaudan ilman toimituskuluja. Täältä et toisaalta löydä muiden valmistajien sähköpotkulautoja, koska tämä on virallinen Xiaomi (suomi) verkkokauppa. Eniveis, vaihtoehtoja — vaihtoehtoja!

 

Loppukaneetteja

Yeah! Tässä nyt ajatuksia näistä sähköpotkulauta-paikoista. Toivottavasti jostain näistä paikoista löydät oman sähköpotkulaudan — tai jos et löydä niin ainakin saat ajatuksia / vinkkejä aiheeseen liittyen.

Onko sulla ehdottaa tähän listaan jotakin hyvää (pääasiassa suomalaista) verkkokauppaa, josta voit ostaa sähköpotkulautoja? Kommentoi alle niin voisin lisätä sen tähän listaukseen.

Arvostelussa NordVPN

Suojaa & piilota nettiliikenteesi! Oon käyttäny NordVPN:nää nyt yli puoli vuotta. Kirjoitin kyseisestä palvelusta ja sen käytöstä arvostelun, lue läpi jos kiinnostelee.

Opi editoimaan videoita Adobe Premierellä

Oon tehny montakin tutoriaalia aiheesta Adobe Premieren perusteet ja tästä artikkelista löydät kaikki kyseiset tutoriaalit.

Lue muita artikkeleitani:

Kiitos lukemisesta! Jaa artikkelia eteenpäin jos koet sen hyödylliseksi! Sähköiset vehkeet on way to go!

 


TYÖKALUT, JOITA KÄYTÄN & SUOSITTELEN

Tässä listaa työkaluista, joita voin suositella. Alla on linkkejä suoraan sivuille, joista voit ostaa kyseisen tuotteen. Näet suhteellisen kätevästi hintahaarukan eri tuotteille Hintaoppaasta.

MUN PUHELIN: OnePlus -puhelin »

VIDEOKUVAUS: Sony A7 SIII »

LOISTAVA TIETOKONEEN PÖYTÄMIKKI: Røde NT-USB & PÖYTÄTELINE: Røde PSA 1 »

BUDJETTILUOKAN PUHEMIKKI: Røde SmartLav+ »

PC:n NÄYTÖN NAUHOITUS: OBS Studio »

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ: Windows 10 Pro OEM »

🔰 PEITÄ JÄLKESI NETISSÄ:

🎵 MUSIIKKIA VIDEOIHIN: Tsekkaa Artlist.io »

JÄLKITYÖSTÖ-OHJELMISTO (PC): Adoben Creative Cloud »

Tässä on itseasiassa vain muutama suosittelemani tuote, joten lue lisää osto- ja hankintasuosituksistani täältä »

Seuraile Johea:

Kiitos lukemisesta

Tsekkaa ihmeessä myös kirjoittamani artikkelit: 5 PARASTA sivustoa & tässä 8 LOISTAVAA sivustoa — joissa on vinkkejä paikoista, mistä voit ladata ILMAISEKSI kuvia henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön!

Muista TILATA mun YouTube-kanava!

Kiitos lukemisesta! Jaa ihmeessä artikkelia, jos sillä oli esim. jotakin positiivista vaikutusta elämääsi. Toivottavasti oli ja seuraavaan kertaan! Cheers!

Hei, tästä saat ILMAISIA efektejä Action VFX:ltä!

free-dust-waves

Voit tykätä myös näistä